Αλιάκμονας: Βίντεο – ντοκουμέντο με τις τελευταίες κινήσεις της 29χρονης – «Σκότωσε το μωρό από εκδίκηση» λέει ο παππούς της

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο που έρχεται στο «φως» καταγράφει τις τελευταίες στιγμές του 11 μηνών βρέφους, που πνίγηκε στα νερά του Αλιάκμονα.

Στο υλικό από κάμερα ασφαλείας που προβλήθηκε στην εκπομπή «Live News», απεικονίζεται μία γυναίκα, η οποία έχει ένα μωρό στην αγκαλιά της, να περπατά στην οδό Θερμοπυλών στο κέντρο της Βέροιας, την παραμονή Πρωτοχρονιάς, γύρω στις 14:40.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η 29χρονη μητέρα πήρε το παιδί της και

έφυγε με ταξί από το σπίτι της στον Σταυρό Ημαθίας, γύρω στις 14:15, με προορισμό τη Βέροια. Η απόσταση μέχρι εκεί είναι γύρω στα 15 με 20 λεπτά.

Ο οδηγός ταξί την άφησε στην οδό Θερμοπυλών, ενώ στη συνέχεια η 29χρονη πήγε σε άλλη πιάτσα ταξί, επιβιβάστηκε σε άλλο όχημα και βρέθηκε στο φράγμα του ποταμού Αλιάκμονα, όπου άφησε την τελευταία του πνοή το βρέφος σε ηλικία μόλις 11 μηνών.

«Σκότωσε το μωρό της από εκδίκηση» λέει ο παππούς της 29χρονης

Στον λόγο που την οδήγησε να πετάξει το 11 μηνών μωρό της από το φράγμα στα νερά του Αλιάκμονα αναφέρθηκε ο παππούς της 29χρονης μητέρας.

Ο ηλικιωμένος άνδρας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και προσπάθησε να δώσει μια εξήγηση για την αποτρόπαιη πράξη της εγγονής του.

«Πιστεύω το έκανε από εκδίκηση στον σύντροφό της. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Αν ήξερα ότι θα γινόταν, θα τη μάζευα. Μου είπε ότι θα πήγαινε το παιδί στην παιδική χαρά, πού να φανταστώ τι θα έκανε;», είπε συντετριμμένος ο παππούς της 29χρονης.

Προφυλακίστηκε η 29χρονη μητέρα

Υπενθυμίζεται ότι, προφυλακιστέα κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή η 29χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο του 11 μηνών βρέφους της στον Αλιάκμονα.

Η απολογία της 29χρονης στον ανακριτή κράτησε συνολικά τρεις ώρες, ενώ φέρεται να επέμεινε στον ισχυρισμό της ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει το παιδί της.

«Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θέλω να είχα βοηθήσει τότε το παιδί μου. Δεν το σκότωσα εγώ, δεν το έριξα στο νερό. Μπουσούλησε και έπεσε στο νερό χωρίς να το προσέξω», είπε στην απολογία της.

Ο ανακριτής ζήτησε να μάθει, μεταξύ άλλων, κάθε λεπτομέρεια σχετικά με τη μορφολογία της περιοχής, σε ποιο σημείο βρέθηκε η 29χρονη με το βρέφος και σε πιο σημείο ακριβώς το άφησε.

Για αυτόν τον λόγο διέταξε να συλλεχθεί κάθε διαθέσιμο υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής που ενδεχομένως να έχουν καταγράψει τις κινήσεις της.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Τροχαίο με έναν νεκρό στον Σωρό – IX συγκρούστηκε με φορτηγό (photos)

Νότης Μαυρουδής: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός από την Χάρις Αλεξίου με τη «Λαβωματιά»

Γλυπτά του Παρθενώνα: «Υποχώρηση η ανταλλαγή, νομιμοποιεί την αρπαγή» λένε οι αρχαιολόγοι

Keywords
Τυχαία Θέματα