Αλέξης Τσίπρας: Για πρώτη φορά Ι.Χ. εξωτερική πολιτική με ευθύνη Μητσοτάκη (Video)

Μονοπρόσωπες αποφάσεις που εγκυμονούν κινδύνους χαρακτηρίζει τις κινήσεις της κυβέρνησης σε σχέση με την εξωτερική πολιτικής της χώρας, ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο Newsbomb.gr και στην Όλγα Τρέμη σε μια συνέντευξη που θα μεταδοθεί αύριο Πέμπτη.

Η εξωτερική πολιτική της χώρας και η απόφαση του πρωθυπουργού να την αλλάξει ριζικά τα τελευταία δύο χρόνια βρέθηκε στο επίκεντρο της συνέντευξης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ασκεί δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό σημειώνοντας ότι «για πρώτη φορά η χώρα είχε Ι.Χ. εξωτερική πολιτική. Μονοπρόσωπη». Ο ίδιος προσθέτει ότι «έχω τη αίσθηση ότι πολλές φορές ούτε ο υπουργός Εξωτερικών δεν συμμετέχει» στη χάραξη πολιτικής.

Ο Αλέξης Τσίπρας, αναφέρθηκε ακόμη στις εν κρυπτώ αποφάσεις της κυβέρνησης σχετικά με την αποστολή όπλων και τεθωρακισμένων στην Ουκρανία σχολιάζοντας ότι η Γερμανία βάζει την Ελλάδα να στείλει τα παραπάνω όπλα καθώς δεν θέλει να εμπλακεί τόσο σκληρά στον πόλεμο.

«Εμείς να εμπλακούμε; Γινόμαστε πιόνι στη γεωπολιτική σκακιέρα άλλων δυνάμεων. Αυτή ήταν η εξωτερική πολιτική της χώρας; Αυτές είναι μονοπρόσωπες αποφάσεις που εγκυμονούν κινδύνους» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Μίνι περιοδεία Μητσοτάκη σε Κω, Ψέριμο και Αστυπάλαια την Πέμπτη

Τομεάρχες Άμυνας ΣΥΡΙΖΑ: Ζητούν επείγουσα συνεδρίαση της Επιτροπής Εξοπλισμών για τα τεθωρακισμένα

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για Γεωργιάδη: Για ακόμα μία φορά έσπασε κάθε γραφικόμετρο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλέξης Τσίπρας, Ι Χ, Μητσοτάκη Video,alexis tsipras, i ch, mitsotaki Video