Αλέξης Κούγιας: Ξέφυγε στη δίκη Λιγνάδη – Ζήτησε από θύμα να αναπαραστήσει το βιασμό

Συνεχίστηκαν οι εξετάσεις μαρτύρων στη δίκη Λιγνάδη με τον Αλέξη Κούγια να ζητά από το δεύτερο θύμα να αναπαραστήσει το βιασμό που υπέστη.

Πιο συγκεκριμένα για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση συνεχίστηκε η εξέταση από το δικαστήριο ενός 25χρονου άνδρα αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος έχει καταγγείλει ότι βιάστηκε από τον σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη.

Πρόκειται για τον δεύτερο καταγγέλλοντα, ο οποίος έχει υποστηρίξει ότι το καλοκαίρι του 2015, όντας ανήλικος, έπεσε θύμα βιασμού όταν είχε πάει με τον σκηνοθέτη και έναν φίλο του σε ξενοδοχείο στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσουν μία θεατρική παράσταση.  

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, ζήτησε από τον μάρτυρα να αναπαραστήσει τη σκηνή του καταγγελλόμενου βιασμού, πλησιάζοντας τον. Ο μάρτυρας έκανε μία κίνηση απώθησης προς τον συνήγορο υπεράσπισης και ζήτησε ο κ. Κούγιας να μην τον πλησιάζει.

Ο κ. Κούγιας ζήτησε από τον μάρτυρα να δείξει πώς έγινε η καταγγελλόμενη πράξη, με την πρόεδρο του δικαστηρίου να του ζητάει, όταν ολοκλήρωσε τη διαδικασία να επιστρέψει στη θέση του.

Ο νεαρός άνδρας απαντώντας νωρίτερα σε ερωτήσεις της πολιτικής αγωγής ξέσπασε σε κλάματα αναφερόμενος στην πράξη σεξουαλικής κακοποίησης που κατήγγειλε.

«Με ένοιαζε ότι είχε συμβεί ο βιασμός. Με ένοιαζε ότι δεν έπρεπε να μου συμβεί αυτό. Όλοι μου έλεγαν να μην πάω. Οι δικοί μου, οι φίλοι. Όλοι μου είπαν να μην πάω γιατί φοβόντουσαν τον κατηγορούμενο, όσα μπορούσαν να συμβούν στο δικαστήριο. Λες και ο βιασμός δεν είναι κάτι σοβαρό, λες και ο βιασμός δεν είναι κάτι…».

Διαβάστε επίσης

Σούπερ Μάρκετ: Πρόστιμα σε δύο αλυσίδες για αισχροκέρδεια

Παρί Σεν Ζερμέν: Το απίστευτο ποσό που δίνει για να κρατήσει τον Εμπαπέ

Νέα Σμύρνη: Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που κακοποιούσε την κόρη του – Καλούνται για εξηγήσεις οι δάσκαλοι της 10χρονης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλέξης Κούγιας, Ξέφυγε, Λιγνάδη – Ζήτησε,alexis kougias, xefyge, lignadi – zitise