Αλεξέι Ναβάλνι: Η μητέρα του είδε τη σορό του – «Με εκβιάζουν για την κηδεία»

Μια εβδομάδα μετά τον θάνατο του Αλεξέι Ναβάλνι, η μητέρα του, Λιουντμίλα, κατάφερε την Πέμπτη (22/2) να δει τη σορό του γιου της στο νεκροτομείο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ίδια η μητέρα του, της επετράπη να δει τη σορό του γιου της σε νεκροτομείο, ωστόσο δεν την αφήνουν να την πάρει.

Η Λουντμίλα Ναβάλναγια κατηγόρησε τους Ρώσους ανακριτές ότι την «εκβιάζουν» σε σχέση με την κηδεία του

γιού της, λέγοντας ότι προσπαθούν να την εξαναγκάσουν να κηδέψει το παιδί της «μυστικά», χωρίς καν την παρουσία συγγενών.

Η Λουντμίλα Ναβάλναγια έκανε τις δηλώσεις αυτές σε βίντεο που αναρτήθηκε στο You Tube. Δεν υπήρξε άμεση ανταπόκριση εκ μέρους των Ρώσων ανακριτών.

Alexei Navalny's mother Lyudmila says Russian officials let her see his body, but won't give it to her unless she agrees to have him buried in secret.

"They want to take me to the far end of the cemetary to a fresh grave and say, 'Here lies your son.' I'm not agreeing to that." pic.twitter.com/LBsd0aoss8

max seddon (@maxseddon) February 22, 2024 Το πιστοποιητικό θανάτου γράφει ότι πέθανε από φυσικά αίτια

Η ομάδα του εκλιπόντος επικριτή του Κρεμλίνου ανακοίνωσε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Χ ότι το πιστοποιητικό θανάτου του πολιτικού της αντιπολίτευσης γράφει ότι πέθανε από φυσικά αίτια.

Ο ηλικίας 47 ετών Ναβάλνι πέθανε την περασμένη εβδομάδα σε σωφρονιστική αποικία της Αρκτικής και η ομάδα και η οικογένειά του ισχυρίστηκαν ότι το Κρεμλίνο τον δολοφόνησε, έναν ισχυρισμό που το Κρεμλίνο απέρριψε με οργή.

Διαβάστε επίσης:

Αυστραλία: Η νεογέννητη φώκια του ζωολογικού κήπου Taronga που έκλεψε καρδιές στα social media (photos/videos)

Έκθετο το Βρετανικό Μουσείο: Ετοιμόρροπη οροφή σε αίθουσα με ελληνικά γλυπτά – Με… θερμάστρες προσπαθούν να τα προστατεύσουν από τον αέρα

Σκληρή απάντηση από το Κρεμλίνο στις χυδαιότητες Μπάιντεν: «Εξευτελίζει τις ΗΠΑ»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλεξέι Ναβάλνι, – Πέθανε,alexei navalni, – pethane