Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Έγινε…της τρολιάς με τον Ολυμπιονίκη και το υπουργείο Ανάπτυξης

Τρόλαραν ο ένας τον άλλον στα social media και προκάλεσαν αίσθηση τουλάχιστον στους χρήστες του Twitter.

Ο λόγος για τον δύο φορές αργυρό Ολυμπιονίκη  και αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Νικολαΐδη και τον λογαριασμό του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο Twitter.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση

την οποία αναδημοσίευσε o κ. Νικολαΐδης  και αναφερόταν σε «χακάρισμα» του λογαριασμού του υπουργείου, έγραφε: «Άδωνι, άλλαξε άμεσα pass, βάλε κάτι διαφορετικό με αριθμούς και γράμματα», ενώ τη συνόδευσε με το σχόλιο «Το επόμενο βήμα των επίσημων σόσιαλ λογαριασμών αυτού του επιτελικού θίασου».

Το επόμενο βήμα των επίσημων σόσιαλ λογαριασμών αυτού του επιτελικού θίασου. pic.twitter.com/SlxzUNmi5m

Αλέξανδρος Νικολαΐδης (@AlexandrosNik) February 15, 2022

Το γραφείο Τύπου του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων απάντησε στη συνέχεια στον κ. Νικολαΐδη: «Κύριε @AlexandrosNik καλησπέρα σας. Να σας ενημερώσουμε ότι το “handle” του Twitter account του ΥΠΑΝ είναι @MinDevGr και όχι @MindDevGR. Αυτό που ανεβάσατε προέρχεται προφανώς από fake account. Γραφείο Τύπου Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων».

Από τη μια θέλω να γελάσω που ενώ καταλάβατε (ελπίζω) ακόμα κι από την περιγραφή του τουητ ότι επρόκειτο για αστείο, απαντάτε επίσημα.

Από την άλλη δεν είδα τον ίδιο ζήλο περί fake news όταν ο Υπουργός σας κατέθεσε πλάτη φωτογραφία στα πρακτικά της Βουλής. https://t.co/kkc6KguZkm

Αλέξανδρος Νικολαΐδης (@AlexandrosNik) February 15, 2022

Ακολούθως, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε: «Από τη μια θέλω να γελάσω που ενώ καταλάβατε (ελπίζω) ακόμα κι από την περιγραφή του τουητ ότι επρόκειτο για αστείο, απαντάτε επίσημα. Από την άλλη δεν είδα τον ίδιο ζήλο περί fake news όταν ο Υπουργός σας κατέθεσε πλάτη φωτογραφία στα πρακτικά της Βουλής».

Τώρα ποιος τρόλαρε ποιον…

Διαβάστε επίσης:

Στο Στρασβούργο ο Ανδρουλάκης

ΚΚΕ: Συναυλία για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821

Άδωνις Γεωργιάδης για ακρίβεια: «Σταματήστε την κλάψα και τη μιζέρια» – Καβγάς με δημοσιογράφο (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα