Ακλόνητο δίδυμο στην κορυφή της τηλεθέασης

Ότι είχε συμβεί το χειμώνα, σε επίπεδο τηλεθέασης, με τις σειρές «Σασμός» και «Η γη της ελιάς», φαίνεται ότι πάει να επαναληφθεί στη θερινή περίοδο με τις επαναληπτικές μεταδόσεις των σειρών «Στο παρα πέντε» και «Πενήντα- Πενήντα», τηρουμένων πάντα των αναλογιών.

Οι δύο σειρές του Mega από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας φιγουράρουν στις δύο πρώτες θέσεις της λίστας με τα δέκα προγράμματα που σημειώνουν την υψηλότερη τηλεθέαση, την οποία δημοσιοποιεί η Nielsen.

Και

εχθες δεν άλλαξε κάτι. Μάλιστα ο δείκτης τηλεθέασης και στα δύο προγράμματα κινήθηκε- ελαφρώς- ανοδικά.

Τρίτη επιλογή, όσων εξακολουθούν να διατηρούν σχέση με την τηλεόραση μέσα στον καύσωνα, ήταν η θριλερική περιπέτεια «Death wish» που προβλήθηκε από το Star.

Σταθερή αξία για τον Σκάι το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, αποτέλεσε τέταρτη επιλογή της ημέρας για το τηλεοπτικό κοινό και η σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί», επίσης του Mega, κρατήθηκε μεν στην πέμπτη θέση, ειχε όμως βελτιωμένη κατά τι απόδοση σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα.

Στη δεκάδα επίσης το κεντρικό δελτίο του Alpha η απολαυστική κωμική σειρά του, «Το σόι σου» αλλά και τα τηλεπαιχνίδια «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και «Ο τροχός της τύχης» καθώς επίσης και το μεσημεριανοαπογευματινό επεισόδιο της σειράς «Οικογενειακές ιστορίες» αν και σε επανάληψη, σαφής ένδειξη ότι η συγκεκριμένη παραγωγή αν και αμφιλεγόμενη έχει «γκελ».

Διαβάστε επίσης:

Η επικαιρότητα και οι επαναλήψεις τονώνουν την τηλεθέαση των καναλιών – Το Mega διατήρησε το προβάδισμα (πίνακας)

ΕΡΤ: Η ενημέρωση για τον καύσωνα διεκπεραιώθηκε στο «τελεία τζιαρ»

Στο Attica TV ο Γιώργος Μελιγγώνης

Keywords
Τυχαία Θέματα