Αιδηψός: Παραπέμπεται για πλημμέλημα ο 30χρονος που κακοποίησε τη γάτα (videos)

Ο Εισαγγελέας Χαλκίδας αποφάσισε την παραπομπή για πλημμέλημα του 30χρονου άνδρα, για την κακοποίηση γάτας χθες Δευτέρα (2/5) στον Άγιο Γεώργιο Λιχάδας, στην Αιδηψό.

Όπως αναφέρει το evima.gr, ο 30χρονος συλληφθείς πέρασε αυτόφωρο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος του θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.

Υπενθυμίζεται πως το πλημμέλημα τιμωρείται με ποινή φυλάκισης έως 5 ετών.

«Απερίγραπτη και εμετική η πράξη»

Ο δικηγόρος του Μανώλη Καραμανώλη -o οποίος δεν είναι ο δράστης,

αλλά δημοσίευσε το βίντεο- κ. Ιάσων Οικονόμου, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, χαρακτηρίζοντας την πράξη «απερίγραπτη και εμετική», ενώ αποκάλυψε ότι «ο κατηγορούμενος όλο το βράδυ που βρισκόταν υπό κράτηση έκλαιγε με λυγμούς».

«Συγγνώμη για το βίντεο που ανάρτησα και τον τρόπο που αντέδρασα – Δεν κλώτσησα εγώ τη γάτα»

Ο άνδρας που ανέβασε το βίντεο που δείχνει έναν άλλον άνδρα να κλωτσά μια γάτα σε ταβέρνα στην Αιδηψό, μίλησε στο Πρωινό.

Ο Μανώλης Καραμανώλης ζήτησε συγγνώμη για την ανάρτηση του βίντεο ενώ υποστήριξε ότι «ήταν και δεν ήταν» στην παρέα του δράστη.

«Θέλω να ζητήσω μια συγνώμη για το βίντεο που ανάρτησα στα social media. Δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση να δέχομαι τέτοιο bullying. Δεν ξέρω πως να το πω τώρα… Είναι πρωτόγνωρο για μένα» είπε αρχικά.

«Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη για τον τρόπο που αντέδρασα. Θέλω να σας πω ότι δεν εμπλέκεται κανένας από αυτούς που κατηγορούν σε βίντεο και φωτογραφίες. Ο κατηγορούμενος είναι ήδη στην αρχή, η δικαιοσύνη θα δώσει δικαίωση. Εμείς είμαστε έξω και δεν έχουμε κάποια παραπτώματα, δεν έχουμε κάνει κάτι και τα υπόλοιπα αναμένονται» συνέχισε

«Δεν διέπραξα εγώ την πράξη και ζητώ συγνώμη για το βίντεο που ανέβασα. Ήμουν και δεν ήμουν στη συγκεκριμένη παρέα. Δεν μπορώ να σας πω παραπάνω, η δικαιοσύνη θα μας κρίνει» είπε ακόμη ο Μανώλης Καραμανώλης.

Παράλληλα υποστήριξε ότι μετά το συμβάν πήγε να δει αν το γατάκι είναι καλά.

Τέλος, για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το προφίλ του, με έναν σκύλο βαμμένο πράσινο, ανέφερε πως το σκυλάκι δεν είναι δικό του. «Υπάρχουν πολλές δυσφημήσεις δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να τις αναλύσω», είπε κλείνοντας τη σύνδεση.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη – Ατύχημα στην παιδική χαρά: Ελεύθερος ο προϊστάμενος συντήρησης δημοτικών κτιρίων (Videos)

Αιτωλοακαρνανία: Νεκρό 4χρονο παιδί – Πέθανε στον ύπνο του

Τροχαίο στον Βόλο: Βίντεο – ντοκουμέντο από το δυστύχημα στη ΛΕΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αιδηψός, Παραπέμπεται, 30χρονος,aidipsos, parapebetai, 30chronos