Αγρότισσα έσωσε 70 αγελάδες από το σφαγείο – Ο συγκινητικός αγώνας της

ΚΟΣΜΟΣ

Η Ιρλανδή αγρότισσα, Jill Smith, ήθελε πάση θυσία να σώσει τις 70 αγελάδες της από το σφαγείο όταν βγήκε στη σύνταξη. Ήξερε ότι το κοπάδι από που της προσέφερε εισόδημα για πολλά χρόνια από την παραγωγή γάλακτος, το πιθανότερο ήταν να καταλήξει στα ψυγεία κρεοπωλείων.

«Μου έδωσαν ζωή και ήθελα το τέλος της δικής τους να είναι ειρηνικό», δήλωσε η αγρότισσα θέλοντας να εξηγήσει το λόγο για τον οποίο απευθύνθηκε στη σελίδα Go Fund Me ώστε

να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα για τη μεταφορά τους σε καταφύγιο ζώων.

«Αυτό είναι ένα κοπάδι 70 αγελάδων παραγωγής γάλακτος, που έχουν δεθεί μεταξύ τους με έναν εντελώς δικό τους, μοναδικό τρόπο. Μετά από χρόνια προσφοράς και παροχής εισοδήματος, αυτή η αγρότισσα νιώθει πως τους αξίζει μια ζωή όπου μπορούν να συνεχίσουν να ζουν μαζί σαν κοπάδι», ανέφερε η σελίδα του Go Fund Me.

Με τη βοήθεια των φιλόζωων, η Jill Smith συγκέντρωσε τελικά περισσότερα από 9.000 ευρώ για το σκοπό της. «Δεν μπορούσα να πιστέψω πως ο κόσμος θα νοιαζόταν τόσο πολύ για τις αγελάδες μου. Για χνουδωτά γατάκια ίσως, αλλά όχι για αγελάδες», λέει η ίδια. Όπως εξήγησε, αν δεν βρισκόταν ένα νέο σπίτι για τα ζώα, πολλά από αυτά θα κατέληγαν στο σφαγείο.

Υπεύθυνος από το καταφύγιο ζώων, δήλωσε πως οι μισές από τις αγελάδες έχουν ήδη φτάσει και εγκατασταθεί στο νέο τους σπίτι και οι υπόλοιπες αναμένονται πολύ σύντομα.

αγρότισσακοπάδι 70 αγελάδωνσφαγείοgo fund meHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα