Αγρότες: Στις 11:00 αναχωρούν τα τρακτέρ από το Σύνταγμα – Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (video)

Στο Σύνταγμα παρέμειναν όλο το βράδυ οι αγρότες με τα τρακτέρ τους από όλη την Ελλάδα, μετά την ολοκλήρωση του μεγάλου συλλαλητηρίου.

Οι αγρότες αναμένεται να ξεκινήσουν στις 11:00 το πρωί να αναχωρούν με τα τρακτέρ τους τμηματικά, ενώ όσοι είχαν φτάσει στην Αθήνα με λεωφορεία αναχώρησαν χθες

το βράδυ.

Το πιθανότερο είναι ότι θα ακολουθηθεί το ίδιο σχέδιο που εφαρμόστηκε και στην άφιξη των αγροτών, σε συνεννόηση με την αστυνομία ώστε να υπάρξει η μικρότερη δυνατή αναστάτωση για τους Αθηναίους.

Το κονβόι των περισσότερων από 120 τρακτέρ από περιοχές της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας θα αποχωρήσει σε τρία γκρουπ, ένα από την Εύβοια με 9 αγροτικά μηχανήματα και στη συνέχεια τα άλλα δύο γκρουπ με 78 και 90 τρακτέρ αντίστοιχα.

Επί ποδός βρίσκεται και η Τροχαία Αττικής, ενώ σε ισχύ βρίσκονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την αποχώρηση των τρακτέρ από το κέντρο της Αθήνας.

Οι αγρότες πρόκειται σήμερα και αύριο να προχωρήσουν σε γενικές συνελεύσεις στα μπλόκα ώστε να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος ήταν τουλάχιστον 6.000 άτομα και περισσότερα από 160 τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα.

Σύμφωνα πάντως με άλλες εκτιμήσεις, ο κόσμος συνολικά ξεπέρασε τις 10.000.

Διαβάστε επίσης:

Άστατος σήμερα ο καιρός με βροχές και καταιγίδες

Μανώλης Μαυρομμάτης: «Αχτίδα» αισιοδοξίας για την υγεία του – Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση η σύζυγός του

Εμπρηστική επίθεση στα Πατήσια: Στις φλόγες τρία αυτοκίνητα τα ξημερώματα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγρότες, 11 00, Σύνταγμα –,agrotes, 11 00, syntagma –