Άγριος καυγάς του «Mr. Uber» με υπάλληλο του on camera (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Travis Kalanick χρησιμοποίησε έναν από τους οδηγούς της εταιρείας του για να γυρίσει σπίτι του και βρέθηκε στο επίκεντρο ενός άγριου καυγά.

Ο Travis Kalanick είναι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Uber, η οποία τα τελευταία χρόνια γνωρίζει ιδιαίτερη άνοδο στο εξωτερικό και έχει φτάσει στο σημείο να απειλεί ευθέως τα ταξί.

Όπως φαίνεται όμως και στο βίντεο, η άνοδος αυτή της εταιρείας δε σημαίνει

και αντίστοιχη οικονομική πρόοδο για τους οδηγούς της, αφού ο υπάλληλος του Kalanick διαμαρτύρεται για τη μείωση των μισθών και τονίζει πως αυτή τη στιγμή χάνει λεφτά.

Ο «Mr Uber» αντέδρασε άσχημα, λέγοντας στον οδηγό πως φταίει μόνο εκείνος για την οικονομική του κατάσταση ενώ στη συνέχεια βγήκε από το αμάξι και βρόντηξε την πόρτα πίσω του.

Αυτό που δεν ήξερε βέβαια ήταν πως το όλο περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε από την κάμερα του αυτοκινήτου ενώ στη συνέχεια ο οδηγός φέρεται να το έδωσε στη δημοσιότητα.

Ο Travis Kalanick απολογήθηκε, μετά τη δημοσίευση του βίντεο, με την απολογία του να δημοσιεύεται στο μπλογκ της εταιρείας. Σε αυτή τόνισε πως «είμαι εξαιρετικά ντροπιασμένος από τη συμπεριφορά μου. Το περιστατικό αυτό καταδεικνύει πως πρέπει να μεγαλώσω και ως άνθρωπος και ως ηγέτης».

UberTravis Kalanickάγριος καυγάςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα