Αγριεύει για τα καλά η κόντρα Βούτση – Κωνσταντοπούλου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κύκλοι του προέδρου της Βουλής καταγγέλλουν απαράδεκτη παραποίηση στα λεγόμενά του Προέδρου της Βουλής, αναφορικά με τα tweets της Ζωής Κωνσταντοπούλου το πρωί της Πέμπτης και σχετικά με τα όσα στην συνεδρίαση του ΔΣ του Ιδρύματος της Βουλής για την αξιοποίηση των αποθεματικών του δημοσίου το προηγούμενο διάστημα.

Συνεργάτες

του Νίκου Βούτση σημείωναν ότι ο Πρόεδρος της Βουλής δύο φορές τόνισε, μιλώντας στο ΔΣ του Ιδρύματος της Βουλής, ότι απέναντι στον πόλεμο που δεχόταν η κυβέρνηση, τα αποθεματικά αξιοποιήθηκαν ως «καβάτζα», ενόψει της διαπραγμάτευσης και βεβαίως δεν σπαταλήθηκαν για αποπληρωμή χρέους. Επάνω σε αυτό το ζήτημα η Βουλή είχε πάρει αποφάσεις, μετά από αναλυτική συζήτηση.

Συμπληρώνοντας, εξέφρασε τη διαφωνία του διότι με ευθύνη της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η Βουλή δεν συνέβαλε σ’ αυτήν την προσπάθεια, σε αντίθεση με πολλούς Οργανισμούς και ΟΤΑ που ανταποκρίθηκαν.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι πέραν των παραπάνω ο Πρόεδρος της Βουλής δεν πρόκειται επανέλθει σχετικά με τα αναφερόμενα στα καθημερινά tweets της κ.Κωνσταντοπούλου, που έχουν ως μόνο σκοπό, τη δημιουργία εσφαλμένων εντυπώσεων.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα λένε ότι αυτά τα θέματα η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα μπορούσε να τα έχει αντιμετωπίσει ή να τα θέσει σε συνεδρίαση του ΔΣ του Ιδρύματος της Βουλής εάν το είχε συγκαλέσει έστω και μια φορά κατά την διάρκεια της θητείας της.

ΒούτσηςΚωνσταντοπούλουΚόντραΒουλήHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα