Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη εκδικείται – Το Διαφάνι «μυρίζει» θάνατο

Οι Άγριες Μέλισσες οδεύουν ολοταχώς προς το τέλος του δεύτερου κύκλου. Τα επεισόδια που ακολουθούν είναι γεμάτα εκπλήξεις και ανατροπές, ενώ ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει…

Ο θάνατος του Σέργιου Σεβαστού από τις τρεις αδελφές Σταμίρη άλλαξε για πάντα της ζωή τους. Οι ίδιες μέχρι σήμερα κατάφεραν να το κρατήσουν μυστικό από τα άτομα που θα μπορούσαν να τις εκδικηθούν, ωστόσο, σύντομα όλα αλλάζουν.

Διαβάζοντας το βιβλίο του Νικηφόρου, η Μυρσίνη ανακαλύπτει όλη την αλήθεια και καταρρέει. Συγκλονίζεται από τα ψέματα που της έλεγαν τόσα χρόνια

η Ελένη και η Δρόσω, αλλά ειδικά την Ασημίνα που μπήκε ως νύφη σπίτι της, τη μισεί θανάσιμα.

Αποφασίζει, λοιπόν, να κινηθεί υπογείως ώστε να πάρει την εκδίκησή της. Μοναδικός της σκοπός να πληρώσουν και οι τρεις για τον θάνατο του γιου της.

Η Μυρσίνη ενημερώνει τον Δούκα λέγοντας κάθε λεπτομέρεια του φονικού του Σέργιου, προκαλώντας την οργή του.

Ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος μαθαίνουν πως οι γονείς τους ξέρουν την αλήθεια και τάσσονται στο πλευρό των τριών αδελφών.

Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω, μαζί με τον Λάμπρο, τον Νικηφόρο, τον Κωνσταντή και τον Μιλτιάδη, είναι κλεισμένοι στο σπίτι των Σταμίρη.

Η Μυρσίνη έχοντας στο πλευρό της τον Μελέτη, βάζει φωτιά θέλοντας να κάψει ζωντανές τις τρεις αδελφές. Δεν μπορούν να φανταστούν, όμως, τις τραγικές συνέπειες της πράξης τους.

Ποιος αφήνει την τελευταία του πνοή εξαιτίας της εκδικητικής μανίας της Μυρσίνης; Το Διαφάνι “μυρίζει” θάνατο και όλοι ζητούν δικαίωση για τον πόνο που προκάλεσαν οι Σεβαστοί.

Ειδήσεις σήμερα

MasterChef Spoiler: Ποιος αποχωρεί μια ανάσα πριν τον τελικό (video)

H Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στα βραβεία Mad

Τηλεθέαση: Το κανάλι που ανέβηκε στη δεύτερη θέση

Keywords
Τυχαία Θέματα