Αγόρασε μεταχειρισμένο καναπέ και βρήκε… θησαυρό – Τελικά τον επέστρεψε (video)

Η Βίκυ Ουμόντου είναι μία αφροαμερικανίδα γιαγιά που πιστεύει στον Θεό και αγαπά την οικογένειά της.

Πρόσφατα μετακόμισε σε ένα νέο σπίτι, στο Κόλτον της Καλιφόρνια και χρειάστηκε να το επιπλώσει.

Μπήκε στο διαδίκτυο και αναζήτησε έπιπλα από δεύτερο χέρι. Αγόρασε τους καναπέδες που χρειαζόταν κι όταν τους μετέφερε στο σπίτι της, βρέθηκε μπροστά σε έναν θησαυρό! Όμως δεν σκέφτηκε δεύτερη φορά: Τηλεφώνησε στη οικογένεια από την οποία είχε αγοράσει τους καναπέδες και επέστρεψε το μεγάλο χρηματικό ποσό που βρήκε κρυμμένο μέσα σε ένα από τα μαξιλάρια!

Την ιστορία

της γιαγιάς Βίκυ Ουμόντου αναδεικνύει το αμερικανικό ABC7 και έχει προκαλέσει εντύπωση.

«Ο Θεός είναι πολύ ευγενικός με μένα και τα παιδιά μου, είναι όλα ζωντανά και καλά στην υγεία τους. Έχω τρία όμορφα εγγόνια, άρα τι άλλο μπορώ να ζητήσω από τον Θεό;», λέει η Βίκυ Ουμόντου.

Αφηγείται την απίστευτη ιστορία της, που μοιάζει με παραμύθι: «Μπήκα στο ίντερνετ ψάχνοντας για πράγματα που χρειαζόμουν. Βρήκα μια οικογένεια που ήθελε να πουλήσει έναν καναπέ και τα έπιπλα του υπνοδωματίου. Τους τηλεφώνησα».

Οι άνθρωποι που πουλούσαν τα έπιπλα της είπαν ότι ένας δικός τους είχε φύγει από την ζωή και αποφάσισαν να πουλήσουν ό, τι είχε στο σπίτι του.

«Μόλις είχα μετακομίσει και δεν είχα τίποτα στο σπίτι μου. Ήμουν ενθουσιασμένη που βρήκα τα έπιπλα και πήγα αμέσως να τα πάρω».

Όμως όταν έφτασε στο σπίτι της η Βίκυ Ουμόντου άρχισε να εξετάζει προσεκτικά τα έπιπλα που είχε αγοράσει. Σε ένα από τα μαξιλάρια ψηλάφισε κάτι παράξενο.

«Νόμιζα ότι ήταν θερμαινόμενο μαξιλάρι», λέει η Ουμόντου. Άνοιξε το φερμουάρ και διαπίστωσε ότι μέσα στο μαξιλάρι ήταν κρυμμένοι μεγάλοι φάκελοι με χιλιάδες δολάρια σε μετρητά. Συνολικά ήταν 36.000 δολάρια.

«Φώναξα στον γιό μου, έλα! Έλα! Φώναζα, εδώ υπάρχουν λεφτά! Χρειάζεται να τηλεφωνήσω σ΄ αυτόν που πούλησε τον καναπέ». Κι αυτό έκανε!

Όταν η Βίκυ Ουμόντου επέστρεψε τους φακέλους με τα χρήματα στον πωλητή του καναπέ, εκείνος της είπε ότι στο σπίτι του άνδρα που είχε φύγει από την ζωή βρήκαν κι άλλα χρήματα, αλλά μικροποσά.

Ο πωλητής για να ευχαριστήσει την Ουμόντου της έδωσε 2.200 δολάρια σε μετρητά και της αγόρασε ένα καινούριο ψυγείο για το σπίτι της.

«Δεν περίμενα να μου δώσει ούτε ένα σεντς», λέει η Βίκυ Ουμόντου.

Μόλις έγινε γνωστή η απίστευτη ιστορία της Ουμόντου, άρχισε ένας έντονος διάλογος στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης στις ΗΠΑ.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε να κρατήσει τα χρήματα, άλλοι ότι αυτό που έκανε ήταν το σωστό.

«Απόλυτα σωστό αυτό που έκανε», σχολίασε ένας, και κάποιος άλλος την χαρακτήρισε «αξιαγάπητη και ειλικρινή κυρία».

«Θα έπρεπε να μην πει τίποτα και να τα κρατήσει. Είναι ντροπή που της έδωσαν μόνο 2.200 δολάρια», σχολίασε ένας άλλος χρήστης των social media.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Ροντρίγκες Ορεχουέλα – «Βαρώνος» της κόκας, νέμεση του Εσκομπάρ με το παρατσούκλι «σκακιστής» (Videos)

Τσεχία: Φωτιά σε δομή ασθενών με Αλτσχάιμερ – Δύο νεκροί, πάνω από 50 τραυματίες (photos/videos)

Άμπερ Χερντ: Eτοιμάζει έφεση μετά τη νίκη του Τζόνι Ντεπ στη δίκη (Photos/Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα