Άγιο είχε ο Χάρισον Φορντ! Παραλίγο να πέσει με το αεροπλάνο του πάνω σε άλλο αεροσκάφος (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Αν και από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως ικανότατος πιλότος, φαίνεται πως τα ατυχήματα ή τα παρ΄ ολίγον ατυχήματα για τον Χάρισον Φόρντ δεν έχουν τέλος.

Αυτή τη φορά ο Χάρισον Φορντ πέταγε το αεροπλάνο του τύπου Husky στην Καλιφόρνια όταν έλαβε οδηγίες για να προσγειωθεί σε συγκεκριμένο αεροδιάδρομο. Ωστόσο, για άγνωστο λόγο ο δημοφιλής ηθοποιός ξεκίνησε να προσγειώνεται στον χώρο για… τα ταξί του αεροδρομίου John

Wayne.

Κατά τη διάρκεια της προσγείωσης, λίγο έλειψε να συγκρουστεί με ένα Boeing 737 των American Airlines το οποίο μετέφερε 110 επιβάτες.

«Το αεροπλάνο αυτό έπρεπε να βρίσκεται κάτω από εμένα;» ρώτησε χαρακτηριστικά τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου προσπαθώντας να… βγάλει άκρη για το παρ΄ ολίγον ατύχημα.

Όπως αναφέρει ο πύργος ελέγχου, ο Φορντ έλαβε σωστές οδηγίες από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και τις επανέλαβε σωστά. Όμως για κάποιο λόγο κατέληξε να προσγειωθεί στον χώρο των ταξί.

Το 2015 κατά τη διάρκεια πτήσης του πάνω από τη Βένις της Καλιφορνια, η μηχανή του μικρού αεροπλάνου σταμάτησε να λειτουργεί με αποτέλεσμα ο Φορντ να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση σε ένα γήπεδο του γκόλφ, με τον ηθοποιό να τραυματίζεται στο κεφάλι και να σπάει ένα χέρι.

Χάρισον ΦόρνταεροπλάνοσύγκρουσηατύχημααεροδρόμιοΚαλιφόρνιαΗΠΑHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα