Αυτός είναι ο πιο άσχημος σκύλος στον κόσμο - Ο σκληρός ανταγωνισμός (photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Στην Καλιφόρνια διοργανώθηκε για 29η φορά ο διαγωνισμός για τον πιο άσχημο σκύλο στον κόσμο και εκατοντάδες ιδιοκτήτες τετράποδων με ιδιαίτερη εμφάνιση, έσπευσαν να δηλώσουν συμμετοχή.

Το πρώτο βραβείο απέσπασε φέτος η Μάρθα, ένα μαστίφ, το οποίο η ιδιοκτήτρια της είχε υιοθετήσει από φιλοζωική. Η Μάρθα ήταν σχεδόν τυφλή τότε, όμως μετά από αρκετές επεμβάσεις και φροντίδα από την ιδιοκτήτριά της, σήμερα μπορεί να

βλέπει.

Η Σίρλεϊ Ζίντλερ, που φροντίζει τη Μάρθα από τότε, κέρδιζε χρηματικό έπαθλο 1.500 δολαρίων, ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη και έκλεισε μία σειρά τηλεοπτικών εμφανίσεων που θα πραγματοποιήσει μαζί μαζί με το μαστίφ της.

Η Μάρθα ωστόσο, είχε σκληρό ανταγωνισμό, καθώς και τα 13 άλλα σκυλιά που συμμετείχαν στο διαγωνισμό είχαν βλέψεις για ένα βραβείο.

Το δεύτερο βραβείο πήρε ένα 16χρονο μικρόσωμο σκυλάκι, μίξη παγκ με γκριφόν, η Μόε, η οποία πλέον έχει χάσει την ακοή και την όρασή της.

Την τρίτη θέση κατέλαβε ο 14χρονος Τσέστερ, που προέρχεται από μίξη Κρέστεντ-Χαρκ.

Και μπορεί όλα αυτά τα σκυλάκια να διαγωνίστηκαν ως άσχημα, όμως οι ιδιοκτήτες τους τα λατρεύουν. Παράλληλα, όλοι πέρασαν το μήνυμα ότι είναι προτιμότερο να υιοθετείς ένα ίσως όι και τόσο όμορφο σκυλάκι από καταφύγιο ή φιλοζωική, παρά να αγοράζεις όμορφα ζώα ράτσας, λες και είναι εμπόρευμα.

διαγωνισμόςάσχημος σκύλοςπρώτο βραβείοΚαλιφόρνιαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα