Αυτός είναι ο επόμενος αντίπαλος του Τσιτσιπά

ΑΘΛΗΤΙΚA

Από τη στιγμή που κατάφερε να αφήσει εκτός Αυστραλιανού Όπεν τον Ρότζερ Φέντερερ, κανένας αντίπαλος δεν φοβίζει τον Στέφανο Τσιτσιπά. Τουναντίον, ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ είναι αυτός που θα «θορυβήθηκε» στο άκουσμα της πρόκρισης του Έλληνα τενίστα επί του Ελβετούν θρύλου.

Ωστόσο και ο Ισπανός έκανε την δική του υπέρβαση, αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Κροάτη «γίγαντα» Μάριν Τσίλιτς με 3-2 σετ και αναμένεται να βάλει δύσκολα και στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο 30χρονος

Ισπανός, Νο 22 στην παγκόσμια κατάταξη είναι σε τρομερή κατάσταση μέσα στο 2019, μετρώντας εννέα σερί νίκες μερικές εκ των οποίων απέναντι σε αθλητές όπως ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Στάνισλας Βαβρίνκα και ο Τόμας Μπέρντιχ.

Ο Αγκουτ είναι γεννημένος στην Καστεγιόν δε λα Πλάνα στις 14 Απριλίου 1988. Ξεκίνησε το τένις σε ηλικία πέντε ετών, έπαιζε ταυτόχρονα και ποδόσφαιρο στην Βιγιαρεάλ ΚΦ και την Ντεπορτίβο Καστεγιόν έως τα 14 του χρόνια, όπου αφοσιώθηκε στο τένις. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο, έφτασε ως τα προημιτελικά του απλού.

Στέφανος ΤσιτσιπάςΑυστραλιανό όπενΜελβούρνηΑγκούτHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Αναζητήσεις
ο επομενος αντιπαλος του τσιτσιπα
Τυχαία Θέματα