Αυτός είναι ο αποστολέας των τρομοδεμάτων - Συνελήφθη στη Φλόριντα (Photo)

Τραμπ: Να μην εδραιωθεί η πολιτική βίαΚΟΣΜΟΣ

Έναν 56χρονο άνδρα, τον Σέζαρ Σάγιοκ Τζούνιορ, συνέλαβαν άνδρες των ομοσπονδιακών αρχών στη Φλόριντα ως ύποπτο για την αποστολή παγιδευμένων δεμάτων σε κορυφαία στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος, όπως ο Μπαράκ Ομπάμα και το ζεύγος Κλίντον, αλλά και στον Τζορτζ Σόρος και το CNN.

Ο Σάγιοκ συνελήφθη στην Αβεντούρα της

Φλόριντα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ταυτοποιήθηκε ως ύποπτος για τα τρομοδέματα μέσω γενετικού υλικού.

Πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Σάγιοκ είναι Ινδιάνος της φυλής των Σέμινολ, πρώην κάτοικος της Νέας Υόρκης, ότι έχει ψηφίσει Ρεπουμπλικάνους και ότι το 2002 είχε συλληφθεί ξανά για απειλη βομβιστικής ενέργειας.

Στα social media, ο ύποπτος εμφανίζεται να στηρίζει φανατικά τον Ντόναλντ Τραμπ και να εκφράζεται απαξιωτικά για τη Χίλαρι Κλίντον.

Τραμπ: Ειδεχθείς πράξεις

Οι αρχές έχουν συλλάβει τον άνδρα που έστελνε δέματα με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, ανακοίνωσε ο Αμερικανος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. "Τέτοιου είδους πράξεις είναι ειδεχθείς και δεν έχουν καμία θέση στη χώρα μας", τόνισε ο Τραμπ. "Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να εδραιωθεί η πολιτική βία", πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος, προτού δεσμευθεί να την σταματήσει. "Οι Αμερικανοί πρέπει να ενωθούν, να δείξουν στον κόσμο ότι είμαστε ενωμένοι", υπογράμμισε.ΗΠΑτρομοδέματασύλληψηύποπτοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα