Αυτός είναι ο «Άνθρωπος Ελέφαντας» της Κίνας - Κουβαλάει όγκο 15 κιλών στο πρόσωπό του (Σκληρές Εικόνες)

ΚΟΣΜΟΣ

Ένας άντρας στο πρόσωπο του οποίου μεγαλώνει ένας όγκος 15 κιλών αρνήθηκε την πρόταση ενός «σόου φρικιών» το οποίου του είχε ζητήσει να συμμετάσχει στις παραστάσεις του.

Ο 39χρονος Huang Chuncai γνωστός και ως ο «Άνθρωπος Ελέφαντας» της Κίνας, παρά τις τέσσερις επεμβάσεις που έχει κάνει από το 2007 για να αφαιρέσει τους όγκους που μεγαλώνουν στο πρόσωπό του, οι όγκοι λίγο μετά τις επεμβάσεις εμφανίστηκαν ξανά, με αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια να έχει χρειαστεί ξανά νοσηλία.

Μετά τις επεμβάσεις, ο 39χρονος διαγνώστηκε πως έχει μια γενετική διαταραχή- νευροφιβρομάτωση

ή όπως έχει γίνει γνωστή ως «νόσος του Ελέφαντα»- η οποία προκαλεί πρήξιμο στους αδένες και μερικές φορές μπορεί να προκαλέσει και μικρές κύστες σαν όγκους.

Ο Huang Chuncai πιστεύεται πως υποφέρει από την χειρότερη μορφή νευροφιβρομάτωσης που έχει διαγνωστεί παγκοσμίως και αν και οι πολλές εγχειρήσεις είχαν σαν στόχο να μειώσουν τον όγκο μου κουβαλάει στο πρόσωπό του, εντούτοις ο όγκος που μεταφέρει ζυγίζει 15 κιλά.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στα μέσα ενημέρωσης της Κίνας, πρόσφατα ένα γνωστό «freak show» του έκανε πρόταση να δουλέψει μαζί τους, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε.

Κίναόγκος15 κιλά όγκοςΆνθρωπος ΕλέφανταςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα