Αυτή είναι η λίστα «επιβράβευσης» του ISIS στους μαχητές του (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Μετά την ανακατάληψη της πόλης Μπακίσα του Ιράκ από τις συμμαχικές δυνάμεις από τους τζιχαντιστές του ISIS, ήρθε στη δημοσιότητα ο περιβόητος «κατάλογος ανταμοιβής» που έχει το Ισλαμικό Κράτος για τους μαχητές του, ανάλογα με το τι πράξεις τελούν.

Η λίστα αυτή προβλέπει επιπλέον ποσά για κάθε πράξη που κάνουν, όπως για παράδειγμα να ρίξουν κάτω κάποιο μαχητικό, να πυροβολήσουν αντίπαλους στρατιώτες και να το καταγράψουν on camera. Ωστόσο,

όπως σημειώνει το Skynews ο κατάλογος «ανταμοιβής» δεν περιέχει τις 72 παρθένες που πολλοί τρομοκράτες και τζιχαντιστές θεωρούν ως τους περιμένουν στον παράδεισο αν πεθάνουν μαχόμενοι στο όνομα του Ισλάμ.

Πιο συγκεκριμένα η λίστα ανταμοιβής του ISIS για τις ακρότητες που διαπράττουν οι μαχητές του περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

1. Κατάρριψη αεροπλάνου, ελικοπτέρου ή drone

Επτά χρυσά δινάρια (930 €) στη μονάδα στρατού ή στον μαχητή που έκανε την κατάρριψη

2. Καταστροφή τανκ

Επτά χρυσά δινάρια

3. Χτύπημα σε στρατιωτικό στόχο

Ένα ασημένιο ντίρχαμ (0.58 € )- αλλά μόνο αν υπάρχει μάρτυρας ή video από την επίθεση

4. Θανάτωση «άπιστου στρατιώτη»

Δέκα ασημένια ντίρχαμ ( περίπου 4,60€)

5. Σύλληψη « άπιστου στρατιώτη»

Ένα ασημένιο ντίρχαμ

Παράλληλα, όπως μετέδωσε το Skynews, αν οι μαχητές του ISIS κατέγραφαν on camera όλες τις πράξεις τους και τις βαρβαρότητες του διέπρατταν, τότε το ποσό που λάμβαναν ως επιβράβευση, διπλασιάζονταν, καθότι το υλικό αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στα προπαγανδιστικά video της οργάνωσης.

τζιχαντιστέςISISλίστα ανταμοιβής ISISΠαρθένεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα