«Αυστριακοτσολιάς» δηλώνει ο Τζήμερος - «Φταίει ο απονεκρωμένος πολτός που βρίσκεται στο κρανίο σας»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση στις ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων 24ωρων στο κρίσιμο ζήτημα του προσφυγικού επιχειρεί ο Θάνος Τζήμερος, σπεύδοντας να δηλώσει… «αυστριακοτσολιάς»!

Σε άρθρο του που αναρτήθηκε στο marketnews.gr ο επικεφαλής του κόμματος «δημιουργία ξανά» ταυτίζεται με τις θέσεις της Αυστρίας στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει με τη χώρα μας μετά τη μονομερή σύγκλιση της «συνόδου των δυτικών Βαλκανίων» στη Βιέννη, ισχυριζόμενος πως «δεν φταίνε οι Αυστριακοί» αλλά «αυτός ο

άμορφος, απονεκρωμένος πολτός που βρίσκεται στο κρανίο σας στη θέση του εγκεφάλου».

Αναφέρει ακόμα πως η Ελλάδα δρα ως «κράτος-τρομοκράτης» και «κράτος-αλήτης» ενώ ισχυρίζεται πως οι πρόσφυγες στην παραγματικότητα είναι ελάχιστοι καθώς οι περισσότεροι, σύμφωνα πάντα με τον Θάνο Τζήμερο, είναι «οικονομικοί ή τζιχαντιστικοί μετανάστες».

«Άντε βγείτε τώρα, με τα πληρωμένα σας παπαγαλάκια, όσα δεν έχουν ακόμα συλληφθεί, να μας κατηγορήσετε για αυστριακοτσολιάδες, όσους ντρεπόμαστε που μια συμμορία εκβιαστών, απατεώνων και παρανοϊκών υποδύεται την κυβέρνηση», καταλήγει.

Τι θα κάνατε αν μιλιούνια άγνωστων ανθρώπων, χωρίς ταυτότητα, ήταν στα σύνορα από την πλευρά των Σκοπίων και ζητούσαν να...

Δημοσιεύτηκε από Thanos Tzimeros στις Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

ΤζήμεροςΑυστρίαΕλλάδαΜετανάστεςπρόσφυγεςαυστριακοτσολιάςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα