Αυστραλία: Πέταξαν τρεις... κροκόδειλους μέσα σε σχολείο (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Μια ομάδα νεαρών έριξαν τρεις… κροκόδειλους αλμυρού νερού σε ένα σχολείο στην Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας.

Τέσσερις άγνωστοι προς το παρόν άντρες διέρρηξαν στο κολλέγιο Taminmin στο Humpty Doo τις πρωινές ώρες της Κυριακής, αφήνοντας τρεις θηλυκούς κροκόδειλους και λεηλατώντας ένα γραφείο. Ο David Gregory, ένας ανώτερος αστυνομικός της αστυνομίας της Βόρειας Επικράτειας, δήλωσε πως οι κροκόδειλοι είχαν τα στόματά τους κλεισμένα με ταινία.

Η κροκόδειλοι αλμυρού νερού είναι ένα προστατευμένο είδος και η οποία κακομεταχείριση

τους είναι ποινικό αδίκημα.

Ο αστυνομικός Luke McLaren δήλωσε στο τοπικό ραδιόφωνο του ABC την Δευτέρα το πρωί πως οι κροκόδειλοι βρίσκονται σε κακή κατάσταση.

«Βασικά ήταν πετσί και κόκαλο, δεν είχε μείνει και πολύ κρέας πάνω τους. Ήταν πολύ ήσυχοι και ήταν πολύ εύκολο να τους πιάσουμε», δήλωσε.

«Αρκετά άσχημη κατάσταση δέρματος, σαν να μην έχουν μπει στο νερό για μεγάλο διάστημα, δεν έχουν ταϊστεί, και ένα από αυτά μοιάζει να έχει μείνει τυφλό».

Είναι πολύ πιθανόν οι κροκόδειλοι να προέρχονται από μια φάρμα κροκόδειλων, δήλωσε.

«Θα βρούμε από ποια φάρμα ήρθαν και θα προσπαθήσουμε να τα πάμε πίσω στην φάρμα, αλλά δεδομένου της κατάστασής τους είναι πολύ πιθανόν να πρέπει να θανατωθούν»

Η αστυνομία έχει ζητήσει την βοήθεια των πολιτών για να ταυτοποιηθεί οι 4 άντρες που φαίνονται στα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.

Οι άνθρωποι που πιάνονται να παρεμβαίνουν με προστατευόμενη άγρια ζωή αντιμετωπίζουν πρόστιμα μέχρι και 77.000 δολαρίων ή μια ποινή φυλάκισης μέχρι και 5 ετών.

κροκόδειλοισχολείοΑυστραλίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα