Άδοξο τέλος του βασιλικού παραμυθιού για τη Νάντια Χαλαμανδάρη

ΚΟΣΜΟΣ

«Βόμβα» έπεσε στη βασιλική αυλή της Ισπανίας, καθώς απ’ ό,τι φαίνεται, η Νάντια Χαλαμανδάρη ζει χωριστά από τον Ισπανό πρίγκιπα Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Hola. Άδοξο τέλος είχε, λοιπόν, το «παραμύθι» της Σταχτοπούτας που έζησε η Ελληνίδα δημοσιογράφος στη βασιλική αυλή της Ισπανίας.

Το ρεπορτάζ, επικαλούμενο πηγές της οικογένειας, υποστηρίζει ότι οι δυο τους δεν ζουν πια κάτω από την ίδια στέγη. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι η Νάντια δεν μπορούσε να προσαρμοστεί

στον νέο τρόπο ζωής της και έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή. Αν μάλιστα κρίνουμε από τον τίτλο του περιοδικού, ο χωρισμός του πρίγκιπα Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο και της Νάντιας Χαλαμανδάρη είναι οριστικός: "Η δύσκολη κατάσταση του γάμου του Φερνάντο Γκόμεζ με τη Νάντια Χαλαμνδάρη. Κοντινές πηγές της οικογένειας λένε ότι ζουν χώρια και δεν έχουν πρόθεση ν' αλλάξουν αυτή την κατάσταση στο άμεσο μέλλον" αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Τίποτα δεν προμήνυε αυτό το τέλος πέρσι τέτοιο καιρό που οι δυο τους είχαν πει το «ναι» σε μια όμορφη τελετή στο Παλαιό Φάληρο πέντε μόλις μέρες πριν κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Πλέον, η μόνη επιθυμία της Βασιλικής οικογένειας είναι ο μικρός Νικόλας να τα ταξιδεύει συχνά στην Ισπανία ώστε να μη χάσει την επαφή με τον πατέρα του.

Νάντια ΧαλαμανδάρηΦερνάντο Γκόμεζ ΑθέμποΙσπανός πρίγκιπαςχωρισμόςμετακόμισηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα