Άδωνις σε Σπίρτζη: Είσαι αθλιος, βρωμερός συκοφάντης (video)

Εκτός εαυτού βγήκε ο Άδωνς Γεωργιάδης όταν ο Χρήστος Σπίρτζης έκανε λόγο για μεγάλη καθυστέρηση στην ταυτοποίηση των 213 ονομάτων των εμπλεκομένων, στην ανατριχιαστική υπόθεση του Κολωνού ζητώντας αυτά να δημοσιοποιηθούν.

«Τόσο οι Αρχές όσο και η κυβέρνηση οφείλουν να γνωρίζουν πως κάθε καθυστέρηση ισοδυναμεί με συγκάλυψη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σπίρτζης.

Ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ επέρριψε ευθύνες και προσωπικά στον Τάκη Θεοδωρικάκο, τον οποίο και χαρακτήρισε «Υπουργό Προπαγάνδας»

προκαλώντας το ξέσπασμα του Υπουργού Ανάπτυξης.

«Χυδαιολογεί για κάτι κατά του Θεοδωρικάκου που δεν έχει καμία αρμοδιότητα να παρέμβει. Θα έπρεπε να ντρέπεστε πραγματικά, είναι πολύ χυδαίο αυτό που κάνετε» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Και συνέχισε:

«Ο Χρήστος Σπίρτζης θα ντρέπεται για όλη την υπόλοιπη ζωή του. Πιο άθλιο, πιο βρωμερό κόμμα από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει. Είναι βρωμεροί οι άνθρωποι κι αυτά τα υπονοούμενα που πετάνε. Ξέρει πολύ καλά ότι αν ο κύριος Θεοδωρικάκος έδινε έστω και ένα όνομα στη δημοσιότητα θα διέπραττε βαρύ ποινικό αδικήμα. Μόνο η δικαιοσύνη έχει αρμοδιότητα να βγάλει ονόματα» πρόσθεσε.

«Είσαι ένας συκοφάντης. Άθλιος συκοφάντης, βρωμερός, τρισάθλιος. Αυτό που κάνετε είναι τρισάθλιο. Ξέρει ο αρχιψεύταρος ότι ο Θεοδωρικάκος δεν μπορεί να βγάλει τα ονόματα στη δημοσιότητα. Και βγαίνει και κάνει αυτήν την κριτική για να πάρει ψήφους πάνω σε ένα παιδάκι. Και δεν ντρέπεται. Είσαι και πατέρας! Και δεν ντρέπεσαι, βρωμερέ!» είπε εν εξάλλω ο Άδωνς Γεωργιάδης, με τον Χρήστο Σπίρτζη να απαντάει «Όχι δεν ντρέπομαι, εσύ δεν ντρέπεσαι λίγο;»

«Η ελληνική αστυνομία έδρασε με επαγγελματισμό, έψαχνε 1,5 μήνα για να δεθεί η υπόθεση, τον έπιασε, η υπόθεση είναι στη δικαιοσύνη και το ποια ονόματα θα βγουν θα το αποφασίσει η δικαιοσύνη. Ούτε εγώ ούτε εσύ. Και τα υπονοούμενα σου για τη Νέα Δημοκρατία μη σου πω τι να τα κάνεις» είπε φωνάζοντας ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στην αναφορά του Χρήστου Σπίρτζη στην υπόθεση Λιγνάδη ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε:

«Ο Λιγνάδης επί Νέας Δημοκρατίας και συνελήφθη, επί Νέας Δημοκρατίας και δικάστηκε. Με απόφαση της Δικαιοσύνης είναι ελεύθερος. Εκτός αν θες να καταργήσουμε τα δικαστήρια, τρισάθλιε!»

«Δεν μιλάω στον κύριο» σχολίασε ο Χρήστος Σπίρτζης με τον Άδωνη Γεωργιάδη σε έξαλλη κατάσταση να λέει: «Θα δεχτώ οποιαδήποτε πολιτική κριτική, αλλά κριτική για το ήθος της παράταξης, όχι».

«Να το σταματήσουν αυτό που κάνουν τις τελευταίες ημέρες, οι τρισάθλιοι, βρωμεροί ΣΥΡΙΖΑιοι. Που μας αφήνουν υπονοούμενα ότι συγκαλύπτουμε παιδεραστές» πρόσθεσε.

«Δεν θα ανεχτούμε καθυστερήσεις όπως στην υπόθεση Λιγνάδη, όση λάσπη και να ρίξουν, όσο και να μας υβρίζουν…» είπε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το hashtag που χρησιμοποίησε ο Χάρης Μαμουλάκης στην ανάρτηση, και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Διαβάστε επίσης:

Νίνα Κασιμάτη: Κατήγγειλε έντονη λεκτική επίθεση από τον Έντι Ράμα (video)

Μαμουλάκης: Απαράδεκτο το hashtag – «Αβλεψία συνεργάτη»

Τη διαγραφή του βουλευτή Μαμουλάκη ζητά η ΝΔ από τον Τσίπρα

Keywords
Τυχαία Θέματα