Άδωνις: «Πολιτικοί απατεώνες» οι ΑΝΕΛ - Χρυσοβελώνη: Θα φας αγωγή (Video)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο μέτωπο άνοιξε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Αυτή τη φορά με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τους οποίους χαρακτήρισε «πολιτικούς απατεώνες». Αιτία σύμφωνα με το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στάθηκε το γεγονός ότι οι ΑΝΕΛ δεν αντιδρούν στη διατήρηση του ΕΝΦΙΑ για το

2015.

«Έλεγαν ότι την επομένη των εκλογών, στις 26 Ιανουαρίου, θα καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ, και τώρα συναινούν στη διατήρησή του», είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ενώ πρόσθεσε: «Η κυβερνητική πρόταση στους δανειστές περιλαμβάνει τα προβλεπόμενα έσοδα από το φόρο και για το 2016, γιατί για πολιτικούς απατεώνες μιλάμε».

Ο χαρακτηρισμός «πολιτικοί απατεώνες» προκάλεσε την έκρηξη της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνας Χρυσοβελώνη, η οποία τον απείλησε με αγωγή.

Φρόντισε, όμως, να διευκρινίσει ότι το κόμμα της δε μετέχει στη διαπραγμάτευση. Απλώς ενημερώνεται ο Πάνος Καμμένος από τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς.

Παρών στο στούντιο και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος, ο οποίος επίσης αντέδρασε στα λεγόμενα του Α. Γεωργιάδη λέγοντας: «Όσο μιλάει ο κ. Γεωργιάδης ενισχύεται το λαϊκό κίνημα», και πρόσθεσε: «η μεγάλη απάτη ήταν αυτή καθεαυτή η πολιτική των μνημονιακών δυνάμεων. Μεγαλύτερη απάτη, παίξανε τον ρόλο του νεκροθάφτη».

ΑΝΕΛΑ.Γεωργιάδηςπολιτικοί απατεώνεςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα