Άδωνις: Ο Τσίπρας πρώτα ξέπλυνε υπουργούς και μετά έφερε τη νέα τροπολογία

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ο Τσίπρας πρώτα ξέπλυνε υπουργούς και μετά έφερε τη νέα τροπολογία» επεσήμανε για τις offshore εταιρείες ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο

Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ υπεραμύνθηκε της απόφασης της ΝΔ να αποχωρήσει από τη συζήτηση στην Ολομέλεια την Τετάρτη και επεσήμανε:
«Να μας πει ο κ. Τσίπρας ποιους ξέπλυνε την περασμένη Κυριακή, να μας το πει ονομαστικά».

«Την περασμένη εβδομάδα ψήφισαν αλλαγή του νόμου που είναι στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση πότε είχαν δίκιο χθες ή τότε;» διερωτήθηκε και πρόσθεσε: «Χθες πρώτη ημέρα εφαρμογής του αυξημένου ΦΠΑ, δεν συζητούσαμε το κόστος διακυβέρνησης από τον Τσίπρα και Καμμένο... Η ΝΔ αποχώρησε για να μην πέσει στην παγίδα που έπεσε η υπόλοιπη αντιπολίτευση».

«Η ψήφιση της πρώτης τροπολογίας, και η αλλαγή της χθες, παρείχε νομικά αποτελέσματα... Όσοι είχαν offshore έχουν δικαίωμα νομιμοποίησης με περιθώριο 60 ημερών. Είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο να κρίνεται ο κατηγορούμενος με την ευνοϊκότερη νομοθεσία» επισήμανε, αντικρούοντας τις περί αντιθέτου δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης ότι με τη νέα τροπολογία που κατέθεσε το χρονικό περιθώριο δεν ισχύει πλέον.

«Ξέπλυνε ο κ. Τσίπρας υπουργούς και βουλευτές που κατείχαν παρανόμως κάποιες εταιρείες που δεν θα τους μάθουμε εύκολα. Προφανώς το έκανε για να ξεπλύνει, και τώρα πάει στο άλλο άκρο» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ενώ εξήγησε ότι με τη νέα διάταξη «αν ο γιος μου που σπουδάζει στις ΗΠΑ κάνει με συμφοιτητή του εταιρεία για να πωλούν μπλουζάκια, νόμιμη εταιρεία, εγώ θα πρέπει να πάω φυλακή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, η κυβέρνηση ψήφισε το «μεγαλύτερο πακέτο ιδιωτικοποιήσεων και με εξευτελιστικούς όρους.

«Η πρώτη και μεγαλύτερη έμμονη τους είναι να εξασφαλίσουν την καρεκλά, τους παχυλούς μισθούς στο δημόσιο και τους διορισμούς... Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί την παλιά Ελλάδα που δεν θέλει να αλλάξει που δεν θέλει να πάει μπροστά» κατέληξε σχετικά.

Άδωνις Γεωργιάδηςτροπολογίαoffshore εταιρείαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα