Άδωνις κατά Τσίπρα: Ανδριάντες θα του στήνουν οι Τούρκοι (Video)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λάβρος κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα υπήρξε για άλλη μια φορά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την τοποθέτηση Τούρκων αξιωματούχων στα ελληνικά νησιά.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega «ο Αλέξης Τσίπρας

εξελίσσεται στον μεγαλύτερο εθνικό ευεργέτη της Τουρκίας. Όταν θα λήξει η θητεία του, όπως πάει, θα του έχουν ανδριάντες στις τουρκικές πόλεις» τόνισε. Από την κριτική του δεν έλειψε και ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής ο οποίος νωρίτερα είχε δηλώσει «μη μας πιάνει πανικός με την παρουσία Τούρκων αξιωματούχων στα νησιά».

«Δεν μπορεί να βγαίνει ο κ. Κουρουμπλής που μας το έπαιζε και υπερπατριώτης και να λέει ότι δεν τρέχει τίποτα. Tρέχει και παρατρέχει» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια εξαπέλυσε τα βέλη του και εναντίον της πρώην υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασίας Χριστοδουλοπούλου λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Τα σύνορα τα άνοιξε η κα Χριστοδουλοπούλου και ο κ. Τσίπρας. Η Τουρκία χάρη στην κίνηση του κ. Τσίπρα να ανοίξει τα σύνορα, κάθε μέρα που περνάει κερδίζει και κάτι» είπε.

«Ανέβηκε και είπε είμαστε υπερήφανοι για τη νέα μεταναστευτική πολιτική, είμαστε περήφανοι που ανοίξαμε τα σύνορα, χάρη σε εμάς 850.000 άνθρωποι μπόρεσαν να πάνε στη χώρα της αρεσκείας τους».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης συμπλήρωσε ότι η Τασία Χριστοδουλοπούλου τα είπε αυτά, ενώ προηγουμένως ο πρωθυπουργός την είχε επαινέσει για την πολιτική της.

Επεσήμανε ότι μετά την εφαρμογή της πολιτικής αυτής, η Τουρκία έχει γίνει ο βασικός ρυθμιστής στην περιοχή αλλά και ισότιμος συνομιλητής ολόκληρης της ΕΕ, ενώ παράλληλα έχει ήδη λάβει 6 δισ. ευρώ και έχει "ξεπαγώσει" η ενταξιακή της διαπραγμάτευση που «την είχαμε παγώσει λόγω του Κυπριακού».

'Αδωνις ΓεωργιάδηςΑλέξης ΤσίπραςΤούρκοι αξιωματούχοι στα νησιάHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα