Άδωνις κατά Ευ. Αντώναρου: Ζήτα συγγνώμη για τον θαυμασμό σου στον Τσίπρα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο εσωκομματικό επεισόδιο μεταξύ στελεχών της γαλάζιας παράταξης σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Αφορμή η συνέντευξη του μεταβατικού προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, κατά την οποία ανέφερε ότι η ΝΔ θα ακολουθήσει τον μεσαίο δρόμο.

Το παλαιό στέλεχος της παράταξης και συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, βρήκε ευκαιρία να επιτεθεί στα πιο δεξιά αλλά και όψιμα στελέχη της ΝΔ, χωρίς ωστόσο να τα κατονομάζει.

Απολυτα σωστή η αποψη Μειμαράκη ότι τον Πρόεδρο τον εκλέγει η κομματική βάση κι όχι ο κάθε περαστικός. Ειναι και πάγια δική

μου αποψη.

— Evangelos Antonaros (@EvangAntonaros) July 20, 2015

(1)Επεσαν οι μασκες:Σκυλιάζουν οι απο ακροδεξιά ορμώμενοι αλεξιπτωτιστές γιατί ο Μειμαρακης τόνισε ότι η ΝΔ θα ακολουθήσει τν μεσαιο δρόμο.

— Evangelos Antonaros (@EvangAntonaros) July 21, 2015

(2)Μαλλον δν αντιλαμβάνονται οτι αναπαραγοντας σχόλια που τους εκφραζουν αποδεικνύουν πόσο αναιμική είναι η σχέση τους με τη Κεντροδεξιά.

— Evangelos Antonaros (@EvangAntonaros) July 21, 2015

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σήκωσε το γάντι και ανταπέδωσε τα πυρά ζητώντας από τον Αντώναρο να ζητήσει συγγνώμη για τον θαυμασμό που κατά τον ίδιο είχε εκδηλώσει για τις ικανότητες του Αλέξη Τσίπρα, ενώ σε πιο προσωπικό τόνο σημείωσε ότι τέτοιες επιθέσεις δεν μπορούν να τον βλάψουν.

@EvangAntonaros αγαπητέ όπως βλέπεις όσα και να γράφεις για μένα τα ανεβάζω, διότι δεν μπορείς να με βλάψεις. Πες και κανένα συγγνώμη >>

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) July 21, 2015

@EvangAntonaros >>για τον συνεχή θαυμασμό σου στις ικανότητες του @atsipras που μας κατέστρεψε και πάμε παρακάτω!

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) July 21, 2015

Τέλος με εμφατικό τρόπο δήλωσε δεξιός και πρόσθεσε «Τιμή μου και καμάρι μου»

Στην συζήτηση που άνοιξε περί Μεσαίου Χώρου, σέβομαι όλες τις απόψεις, αλλά είμαι Δεξιός! Τιμή μου και καμάρι μου και δεν ντρέπομαι γί´αυτό!

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) July 21, 2015

Ευάγγελος Αντώναρος'Αδωνις ΓεωργιάδηςΝΔεπίθεσηεσωκομματικάHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα