Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν υφίσταται θέμα αύξησης ορίων συνταξιοδότησης

Δεν λέει να κοπάσουν οι αντιδράσεις περί αύξησης του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης μετά τη «βόμβα» που έριξε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Παναγιώτης Τσακλόγλου με τον Άδωνι Γεωργιάδη να καλείται εκ νέου να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. 

«Δεν υφίσταται κανένα θέμα αύξησης των ορίων συνταξιοδότησης, ούτε υπάρχει στην ατζέντα της κυβέρνησης», ανέφερε στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του Γιώργου Μουλκιώτη από το ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως το μόνο που υπάρχει είναι ένας ψηφισμένος νόμος του 2010, που επαναλήφθηκε και το 2014 και το 2016, τον οποίο ξαφνικά ανακάλυψαν κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ «ως κρυφή ατζέντα Μητσοτάκη». «Πόσο κρυφή είναι μία ατζέντα που έχει ψηφιστεί από το 2010 και από τρεις διαφορετικές κυβερνήσεις.;», διερωτήθηκε, εκφράζοντας παράλληλα την έκπληξή του γιατί το συγκεκριμένο νόμο είχαν ψηφίσει οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ

«Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη θέλει να καταργήσει τους νόμους του Γιώργου Παπανδρέου και του Βαγγέλη Βενιζέλου», ανέφερε. 

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Στελεχώθηκε πλήρως το Γραφείο Τύπου

Βουλή: Σύγκρουση για την επόμενη μέρα των καταστροφών σε Θεσσαλία και Δαδιά

Κύρτσος: Ζητεί να ερευνηθεί η εμπλοκή της Αλεξίας Μπακογιάννη στην εξαγορά ιταλικού διυλιστηρίου από τον Στάινμετζ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άδωνις Γεωργιάδης,adonis georgiadis