Αδιανόητη τραγωδία στα καμένα: 59 οι νεκροί που έχουν ταυτοποιηθεί - 25 οι αγνοούμενοι

Ενενήντα ένας οι νεκροί ΕΛΛAΔΑ

Η τραγωδία στο Μάτι συνεχίζεται εδώ και έξι μέρες. Μόνο που τώρα δεν παίζεται στα καμένα, αλλά μέσα στο νεκροτομείο, όπου συγγενείς καλούνται να δώσουν DNA για να ταυτοποιηθούν οι νεκροί τους. Και ακόμη κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς ποιος είναι ο αριθμός των αγνοουμένων. Και η μαύρη λίστα μεγαλώνει κάθε ώρα που περνάει.

Από το Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής ανακοινώθηκε ακόμα ότι απεβίωσαν τέσσερις βαριά τραυματίες, εξέλιξη που ανεβάζει στους 91 τον αριθμό των νεκρών.

Ο αριθμός των αγνοούμενων

σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία είναι 25, ενώ εκκρεμούν ακόμη 28 ταυτοποιήσεις.

Ταυτοποιημένοι με τη μέθοδο του DNA, είναι 59 νεκροί. Την Κυριακή ταυτοποιήθηκαν οι σοροί του Μάκη Βονικόπουλου και της Στέλλας Χριστοφίδου. Αλλά και του Σπύρου Κάκαρη

Στο νεκροτομείο συνεχώς καταφθάνουν άνθρωποι για να παραλάβουν το πιστοποιητικό θανάτου κάποιου αγαπημένου τους προσώπου.

Κάθε μέρα ειδικά συνεργεία χτενίζουν τα καμένα, τα σπίτια, τα χωράφια, τους δρόμους στο Μάτι, προκειμένου να εντοπίσουν κάποιον άνθρωπο. Ίδια κατάσταση και από θαλάσσης, όπου βάρκες και εκπαιδευμένοι άνδρες κοιτάζουν βράχο βράχο αλλά και τον βυθό για τυχόν ευρήματα.

καμέναπυρόπληκτοινεκροτομείοπυρκαγιά ΜάτισοροίHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα