Αχαΐα: Συνεχίζονται τα έργα για την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας στην Ολυμπία Οδό

H κακοκαιρία έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην Ολυμπία Οδό, στο ύψος του Ελαιώνα στο ρεύμα προς Αθήνα. Η κυκλοφορία στο σημείο έχει διακοπεί από πολύ νωρίτερα σήμερα Πέμπτη (2.11.2023) το πρωί ωστόσο υπάρχουν ακόμα αρκετά προβλήματα στο σημείο.

Υπάρχουν ακόμα συνεργεία στο σημείο και εργάζονται για την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας, στην Ολυμπία Οδό, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του Ελαιώνα, σύμφωνα

με το tempo24.news.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της εταιρείας, σε κυκλοφορία έχει δοθεί το ρεύμα προς Αθήνα μέσω αμφιδρόμησης στο αντίθετο ρεύμα, στην περιοχή του Ελαιώνα.

Στο μεταξύ, στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών, στην 80,000 χ/θ στο ύψος των διοδίων Ελαιώνα και στην περιοχή Μετόχι, εχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω κατολίσθησης χωμάτων, από προηγηθείσα έντονη βροχόπτωση, στην Επαρχιακή Οδό Αιγίου – Δερβενίου – Μαμουσιάς από χ/θ 1,200 και σε διάφορα σημεία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω κατολίσθησης χωμάτων και φερτών υλικών από έντονη βροχόπτωση, ενώ έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Επαρχιακή Οδό Πούντας – Καλαβρύτων, 9,000 χ/θ στο ύψος του Μέγα Σπήλαιου.

Διαβάστε επίσης:

Κέρκυρα: Ασθενής χειρουργήθηκε χωρίς αναισθησία και θυμάται τα πάντα- «Είδα τον θάνατό μου με τα μάτια μου»

Κηφισιά: Μαχαίρωσαν υπάλληλο καταστήματος – Είναι σοβαρά τραυματίας

Βούλα: Αυτοκτόνησε με καραμπίνα 63χρονος εφοπλιστής μέσα στο σπίτι του – Το σημείωμα στην πρώην σύζυγό του

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αχαΐα, Συνεχίζονται, Ολυμπία Οδό,achaΐa, synechizontai, olybia odo