Vodafone M2M Full Control: Ανανεωμένο πακέτο υπηρεσιών M2M από τη Vodafone
Η Vodafone σήμερα πρωτοπορεί και παρέχει το Vodafone M2M Full Control, ένα πλήρες πακέτο ολοκληρωμένων λύσεων και εξειδικευμένων υπηρεσιών ασύρματης επικοινωνίας μεταξύ συσκευών (M2M – Machine-to-Machine) που συμβάλουν στο να γίνει κάθε επιχείρηση και κάθε επαγγελματίας Ready Business, δηλαδή ικανοί να εξελίσσονται διαρκώς και να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις συνεχώς αυξανόμενες προκλήσεις της αγοράς.
Σύμφωνα
Η Vodafone, μέσω της ελληνικής θυγατρικής της Zelitron, έχει ήδη αναπτύξει και παρέχει στους πελάτες της, τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως, νέες υπηρεσίες και έξυπνες εφαρμογές M2M που απευθύνονται στις ανάγκες διαφόρων κλάδων της αγοράς και δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που τις εφαρμόζουν να μειώσουν τα λειτουργικά τους κόστη και να ενισχύσουν την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητά τους.
Οι εφαρμογές που συνθέτουν το Vodafone M2M Full Control περιλαμβάνουν όλες τις αναγκαίες υποδομές (hardware, software) οι οποίες μέσω του ασύρματου δικτύου μετάδοσης δεδομένων της Vodafone στέλνουν τα δεδομένα σε μια κεντρική εφαρμογή των υπηρεσιών. Εκεί, οι χρήστες έχουν πρόσβαση μέσω ενός απλού web browser και ευρυζωνικής σύνδεσης στο internet από PC, laptop, αλλά και smartphone.
Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των υπηρεσιών Μ2Μ που παρέχει η Vodafone περιλαμβάνεται το πρωτοποριακό σύστημα παρακολούθησης και ελέγχου μονάδων ψύξης Vodafone Cooler Control, το οποίο είναι εμπορικά διαθέσιμο από σήμερα. Με την καινοτόμο αυτή εφαρμογή ο χρήστης μπορεί μεταξύ άλλων να παρακολουθεί τη μονάδα ψύξης από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεται καθώς και την κατάσταση λειτουργίας της και ειδικότερα την κατανάλωση ρεύματος, τη θερμοκρασία & υγρασία, το άνοιγμα πόρτας και το βάρος των προϊόντων.
Η Vodafone διαθέτει επίσης την ολοκληρωμένη υπηρεσία διαχείρισης και παρακολούθησης στόλου οχημάτων Vodafone Fleet Control με την οποία είναι εφικτή η παρακολούθηση οχημάτων σε πραγματικό χρόνο ενώ διατίθενται αναλυτικές αναφορές οχημάτων, διελεύσεων, ταχύτητας, καυσίμων, κόστους και αισθητήρων θερμοκρασίας. Παράλληλα διατίθεται από τη Vodafone και η καινοτόμος υπηρεσία παρακολούθησης και ελέγχου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων και κατανάλωσης φυσικού αερίου Vodafone Energy Control.
Ο κ. Διονύσης Γρηγοράτος, Διευθυντής Εταιρικών Πελατών στη Vodafone Ελλάδας δήλωσε σχετικά: «Ready Business σημαίνει να μπορείς να πετύχεις σήμερα και παράλληλα να είσαι έτοιμος για το αύριο. Στη Vodafone δίνουμε, μέσα από τις πρωτοποριακές υπηρεσίες Μ2Μ που διαθέτουμε, τη δυνατότητα σε όλους τους εταιρικούς μας πελάτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, να αντιμετωπίζουν τις σύγχρονες προκλήσεις της αγοράς με ευελιξία και επάρκεια. Αξιοποιώντας τις ολοκληρωμένες λύσεις και εξειδικευμένες υπηρεσίες M2M, επαγγελματίες και επιχειρήσεις είναι Ready Business διότι μπορούν να είναι ευέλικτοι σε μια αγορά που αλλάζει διαρκώς και να απαντούν άμεσα στις ανάγκες των πελατών τους ακόμη και όταν βρίσκονται εκτός του φυσικού χώρου εργασίας».
Παράλληλα με τις ολοκληρωμένες λύσεις Μ2Μ Full Control, επιχειρήσεις και επαγγελματίες έχουν δίπλα τους υπηρεσίες που τους στηρίζουν όπως ο Προσωπικός Σύμβουλος, που βρίσκεται πάντα στη διάθεσή τους για να τους συμβουλέψει με κάθε τρόπο για τις υποδομές και τις υπηρεσίες που χρειάζονται. Επιπλέον μπορούν να επιλέξουν τον κατάλληλο συνδυασμό υπηρεσιών, ώστε να βρίσκονται συνεχώς σε επαφή με τους συνεργάτες και τους πελάτες τους με λύσεις επικοινωνίας που συνδυάζουν κινητό, σταθερό και Internet όπως το Vodafone Business Connect και τα προγράμματα χρήσης Vodafone My Business, αλλά και σύγχρονες υπηρεσίες «cloud», όπως είναι το Office 365.
Vodafoneτεχνολογία- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Τι τον θες τον θείο κούκλα; Δείτε τη σύντροφο του Ρόκκου και πάθετε αμόκ... [photo]
- Φορολογούμενοι κινδυνεύουν με πρόστιμα ως 500 ευρώ
- Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Άβας Γαλανοπούλου
- Η επιστροφή της Μενεγάκη στο στούντιο και η μεγάλη αλλαγή
- AGB: Δείτε τα προγράμματα της Δευτέρας που «σάρωσαν» σε τηλεθέαση
- Ποιοι φορολογούμενοι κινδυνεύουν με πρόστιμα από 100 έως 500 ευρώ
- AGB: Τι έδειξαν την Δευτέρα τα νούμερα τηλεθέασης για Σεφερλή – Λιάγκα
- ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ έπειτα από το διπλό φονικό της Σαλαμίνας ο απατημένος σύζυγος σπάει την σιωπή του! [photos]
- Νέο βίντεο: Η στιγμή που ο σεισμός χτυπάει το Θιβέτ
- Ο γερμανικός Τύπος επαινεί Τσακαλώτο και πανηγυρίζει για Βαρουφάκη
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Το Ποντικι
- Έκτακτη εισφορά στο πολυνομοσχέδιο «σκούπα»
- Τί συμβαίνει όταν μας πιάνουν τα «ψυχοσωματικά» μας;
- Αντέλ: η πλουσιότερη τραγουδίστρια του κόσμου! - Όλο το Top20
- Σκηνές σοκ στη Λουιζιάνα: Τραίνο πέφτει από γέφυρα εν μέσω θύελλας (Video)
- Ξύλο έπεσε στο ΑΟ Σύρου – Πανναξιακός – Στα χέρια πιάστηκαν οι οπαδοί (Video)
- Χωρίς τρένα και προαστιακό σιδηρόδρομο την Πρωτομαγιά
- Έξαλλη η Άννα Βαγενά στη Βουλή (Photos)
- Κι όμως, είναι ο Μάθιου Πέρι από τα «Φιλαράκια» (Photos)
- Το… νέο ζευγάρι του Μαξίμου (Photos)

- Τελευταία Νέα Το Ποντικι
- Vodafone M2M Full Control: Ανανεωμένο πακέτο υπηρεσιών M2M από τη Vodafone
- Πληρώστε (15%) και… σώστε (τις καταθέσεις στο εξωτερικό)
- Έξαλλη σύζυγος σπάει το αυτοκίνητο του άπιστου άντρα της (Video)
- Η συνάντηση Τσίπρα – Δουρου στο Μαξίμου και η βόλτα στον Εθνικό Κήπο (photos)
- 7 χρόνια φυλάκιση για τον εμπρηστή που… του άρεσε να βλέπει τους πυροσβέστες να τρέχουν
- Έξαλλη σύζυγος ματώνει τα χέρια της στο παρμπρίζ αυτοκινήτου του άντρα της (Video)
- Χωρίς τρένα και προαστιακό σιδηρόδρομο την Πρωτομαγιά
- Το… νέο ζευγάρι του Μαξίμου (Photos)
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Υπουργικό συμβούλιο την Πέμπτη για το πολυνομοσχέδιο
- Πυρκαγιά στην περιοχή Ποτάμι Καρλοβάσου στη Σάμο
- Διευρύνονται οι απώλειες στις ευρωαγορές
- Κάμερον: Εχω δέκα μέρες να σώσω το Ηνωμένο Βασίλειο
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θέλει να μείνει ο Φαν Πέρσι
- Έβγαλε από την τσάντα της ένα κασεοφωνάκι και ακούστηκε το ηχητικό απόσπασμα λίγο πριν κλείσει η ΕΡΤ
- Νέα έξυπνη κάρτα που αντικαθιστά τις πολλές πιστωτικές
- Νεόνυμφοι έκαναν φωτογράφιση στην πόρτα του Μαξίμου
- Βαριά ποινή για τον εμπρηστή που ήθελε να βλέπει πυροσβέστες να τρέχουν
- Βούτσης: Ο Βαρουφάκης κάνει άριστα τη δουλειά του