Viral η αγενής Καμάλα Χάρις: Σκουπίστηκε στο παντελόνι της, μετά τη χειραψία με τον Νοτιοκορεάτη πρόεδρο (Video)

Στο στόχαστρο κριτικής στα social media και στα διεθνή ΜΜΕ βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις.

Αφορμή, η ενέργειά της να σκουπίσει το χέρι της στο παντελόνι της αμέσως μετά την χειραψία που είχε με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας, Μουν Τζάε-ιν.

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Νότιας

Κορέας την Παρασκευή στο πλαίσιο της δεύτερης προσωπικής συνάντησης του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν με ξένο ηγέτη από τότε που ανέλαβε την προεδρία, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Kamala Harris insults the South Korean President Moon Jae-in by wiping her hand off after shaking his hand. #USA #SouthKorea #Democrats #KamalaHarris #MoonJaein #DiplomaticIncident #ForeignAffairs #Insult #Wipe #BadManners pic.twitter.com/h8bysZKeql

Tree of Knowledge (@TreeofKnowled14) May 22, 2021

«Αυτή είναι η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ; Όχι μόνο ήταν ασεβής, αλλά θα χαρακτηρίζονταν από όλα τα μέσα ως ‘ρατσιστική’ κίνηση εάν ήταν Ρεπουμπλικανή», έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης.

«Δεν είναι σύμμαχός μας πλέον η Νότια Κορέα;», πρόσθεσε.

Το βίντεο συζητήθηκε ακόμη και στο Sky News Australia. «Αν ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ, μπορείτε να φανταστείτε την αντίδραση που θα είχε προκαλέσει. Θα ήταν το τέλος του κόσμου», σημείωσε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Μετά την συνάντηση με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας, η Καμάλα Χάρις έγραψε στο Twitter: «Σήμερα συναντήθηκα με τον πρόεδρο της δημοκρατίας της Κορέας Μουν. Συζητήσαμε για τη Βόρεια Κορέα, την παγκόσμια υγεία και το πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις βασικές αιτίες της μετανάστευσης από το Βόρειο Τρίγωνο. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον πρόεδρο Μουν για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις».

Today, I met with Republic of Korea President Moon. We discussed North Korea, global health, and how we can address the root causes of migration from the Northern Triangle. We look forward to working with President Moon to address the challenges we face. pic.twitter.com/6NpvWQKpzH

— Vice President Kamala Harris (@VP) May 21, 2021

Ειδήσεις σήμερα

WSJ: Εργαστηριακός τελικά ο κορωνοϊός; – 3 ερευνητές στην Ουχάν είχαν συμπτώματα από τον Νοέμβριο του 2019

Η κυβέρνηση τρέχει για να αντιμετωπίσει τα λάθη της στον τουρισμό…

Απογειώθηκε από το Μινσκ μετά την «αεροπειρατεία» η πτήση της Ryanair – Τι απαντά η Λευκορωσία

Keywords
Τυχαία Θέματα