Twitter: Αποδέχτηκε την πρόταση εξαγοράς από τον Έλον Μασκ – Τι θα προβλέπει η συμφωνία

Δεκτή έκανε το Twitter την εκ νέου πρόταση του Έλον Μασκ να αγοράσει την εταιρεία για 44 δισεκατομμύρια δολάρια, με μια συμφωνία να αναμένεται να κλείσει εντός των επόμενων εβδομάδων.

Σε επιστολή του στην εταιρεία, σύμφωνα με το Bloomberg, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο την ενημέρωνε ότι

θα προχωρήσουν τα σχέδιά του για την εξαγορά.

#UPDATE Reports in US media said Musk, the world's richest man, had sent a letter to Twitter vowing to honor his takeover offer of $54.20 a share — just weeks before the opening of a bitter court case over his effort to withdraw from the dealhttps://t.co/udeMOetmGs

AFP News Agency (@AFP) October 4, 2022

Μετά τη δημοσιοποίηση της πληροφορίας, η τιμή της μετοχής του Twitter στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης αυξήθηκε ως και 18%, αναγκάζοντας τις αρχές να αναστείλουν τη διαπραγμάτευση της μετοχής.

Ο Μασκ είχε προτείνει τον Απρίλιο την εξαγορά του κοινωνικού δικτύου για 44 δισ. δολάρια. Ωστόσο γρήγορα άλλαξε γνώμη και απέσυρε την πρότασή του, επικαλούμενος μεταξύ άλλων τις ανεπαρκείς πληροφορίες που του έδωσε το Twitter για τους ψεύτικους λογαριασμούς.

Διαβάστε επίσης:

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Αδειάζει» την Άγκυρα και την Τρίπολη για το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Να απέχουν από ενέργειες που αυξάνουν την ένταση

Ο Ρότζερ Γουότερς ισχυρίζεται ότι είναι σε «λίστα θανάτου» της Ουκρανίας (Photos/Video)

Σλοβενία: Ενέκρινε τον γάμο ομοφυλοφίλων και το δικαίωμά τους να υιοθετούν παιδιά

Keywords
Τυχαία Θέματα
Twitter, Αποδέχτηκε, Έλον Μασκ –,Twitter, apodechtike, elon mask –