To «βάδισμα της ντροπής» του Τραμπ: Ξεκούμπωτος γιακάς, λυμένη γραβάτα, και διακωμώδηση στο twitter μετά το φιάσκο της Οκλαχόμα (Photo/Video)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Επιστρέφοντας στον Λευκό Οίκο μετά το φιάσκο της ομιλίας του στην Τάλσα της Οκλαχόμα με το μισοάδειο γήπεδο, ο Ντόναλντ Τραμπ εμφάνισε μια εικόνα... τραγωδίας. 

Νωχελικά κατέβηκε από το προεδρικό ελικόπτερο Marine One έχοντας το πουκάμισο ξεκούμπωτο στο γιακά, τη γραβάτα λυμένη, το χαρακτηριστικό καπέλο με το σύνθημα “Make America Great Again” («Να Κάνουμε Ξανά Μεγάλη την Αμερική») στο χέρι. Ακόμα και το βλέμμα του συνήθως... αγέρωχου προέδρου ήταν αυτή τη φορά προσηλωμένο στο έδαφος, με την απογοήτευση έκδηλα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του.

 

Το

βίντεο του καταρρακωμένου Τραμπ μετά την αποτυχημένη ομιλία του και μάλιστα σε ένα από τα συντηρητικά προπύργιά του, έκανε το γύρο του Διαδικτύου δίνοντας την ευκαιρία στους επικριτές του να σχολιάσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το «περπάτημα της ντροπής» (“walk of shame”) ενός προέδρου που έχει διχάσει τη χώρα.

«Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε έναν άνθρωπο να περπατά με το καπέλο στο χέρι;», διερωτήθηκαν χρήστες του Twitter.

This picture of #Trump at Andrews after the #Tulsa disaster is unlike any we’ve ever seen. Ever the dime-store dramaturg, he’s undone his tie and put on the look of a defeated man. He thinks he’s crafting a new script as a Comeback Kid. He doesn’t realize that he really HAS lost. pic.twitter.com/GO4y3D7QIZ

— howardfineman (@howardfineman) June 21, 2020

This is the look of defeat.
This is the true #WalkofShame.
This is glorious to see. pic.twitter.com/J8SHhzp3O3

— Devin Nunes Mom (@NotDevinsMom) June 21, 2020

Κάποιοι συνέκριναν τον Τραμπ με άλλους ηγέτες που βρέθηκαν σε ανάλογη θέση μετά από μια αιφνίδια ανατροπή της τύχης στη διάρκεια της Ιστορίας, όπως ο Μέγας Ναπολέων…

 

pic.twitter.com/qI3AVrh23p

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 21, 2020

Ή με απογοητευμένους οπαδούς που επιστρέφουν σπίτι μετά από μια συντριπτική ήττα της ομάδας τους…

 

 

People heading for the 7 Train after a 12-1 loss at citi field pic.twitter.com/03DwK2Hv9U

— Richard Staff (@Staff7998) June 21, 2020

Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα