To «αντίο» του πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου στον Θέμο Αναστασιάδη (Photos)

MEDIA

Θλίψη στον δημοσιογραφικό και πολιτικό κόσμο προκαλεί ο θάνατος του δημοσιογράφου και εκδότη του «Πρώτου ΘΕΜΑτος», Θέμου Αναστασιάδη.

Μέσω των social media, πολλοί συνάδελφοί του και άνθρωποι που δούλεψαν μαζί του, όπως και πολιτικοί, σπεύδουν να τον αποχαιρετήσουν.

Αντίο φίλε!
Την στενοχώρια δεν την άντεξες. Φίλοι και συμφοιτητές αποχαιρετούμε σήμερα τον Θέμο Αναστασιάδη και του ευχόμαστε καλό ταξίδι.

— Andreas Loverdos (@a_loverdos) January 22, 2019

Η

ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, έγραψε: «Μερικοί άνθρωποι είναι αναντικατάστατοι. Έφυγε ένας Έλληνας που διακρίθηκε για το ήθος, το θάρρος και την τόλμη του. Στεναχωριέμαι που σε αυτή την χώρα, οι άριστοι στοχοποιούνται αντί να γίνονται πρότυπα. Η πατρίδα του χρειαζόταν την φωνή του περισσότερο από ποτέ. Υγ. Έχασα πάνω από όλα έναν φίλο μου, που του χρωστάω πολλά. Καλή δύναμη στην οικογένεια του και εκείνους που ήταν κοντά του τις δύσκολες στιγμές. Καλό ταξίδι Θέμο.

«Έφυγε» άπο τη ζωη ο Θέμος Αναστασιάδης https://t.co/BC8CNTYLw6

— Takis Hatzis (@takishatzis) January 22, 2019

Αντιο Θεμο. Καλο κουραγιο στους δικους σου ανθρωπους.

— Antonis Sroiter (@AntonisSroiter) January 22, 2019

Έφυγε πριν από λίγο από τη ζωή ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος. Ο Θέμος Αναστασιάδης. Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του

— Γιαννης Κουρτακης (@KourtakisJohn) January 22, 2019

Αντε γειά Θέμο Αναστασιάδη ... Τον έπεισα να βγεί πρώτη φορά στο Mega Channel διευθ στην «Καθημερινή « Θα συναντήσει τη Ρίκα Βαγιάνη Συμπαρουσίαζα τότε την πρωινή εκπομπή Ήρθε σχολιαστής της επικαιρότητας δεν φανταζόμουν οτι θα εκανε καριέρα στην τηλεόραση τόσο χιούμορ!!! pic.twitter.com/i9zFZmZHXC

— Ειρήνη Νικολοπούλου (@enikolopoulou) January 22, 2019

Ειναι και κατι κακα νεα, που αρνεισαι να τα πιστεψεις...
Αντιο Θεμο...

— Chiotis Vasilis (@ChiotisVasilis) January 22, 2019

Αντίο #Θέμο Δεν θα θα ξεχάσω πόσα περάσαμε.Δεν θα ξεχάσω την πρώτη εκπομπή στον Σκαι. Το νοκ αουτ! Τις μπίλιες , το Ολα ,το αστείρευτο χιούμορ σου , τον σαρκασμό ,αυτοσαρκασμό σου, την πραγματική φιλιά σου που μου έδωσες σε πολύ δύσκολες εποχές .
Σ αγαπάω πολύ! Θα μου λείψεις.

— Stamatis Malelis (@stamatismalelis) January 22, 2019

#RIPThemosAnastasiadis
Έφυγε ο Θέμος https://t.co/Z2Vj5v4vbI

Nikos Aliagas (@nikosaliagas) January 22, 2019

Θέμος ΑναστασιάδηςδημοσιογράφοιHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα