To Top10 12/10: Ο Ρεχάγκελ «επηρεάζει» την τηλεθέαση

Ήταν να μην γίνει αρχή το 2004 με την απρόσμενη εξέλιξη του Euro. Έκτοτε χάρη στην αναγέννηση της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου από τον Ότο Ρεχάγκελ, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα όποτε έχει αναμέτρηση αποτελεί μαγνήτη τηλεθέασης.

Χθες υπήρχε ένας λόγος παραπάνω διότι το μάτς με τη Σουηδία ήταν κρίσιμης σημασίας για την πορεία της Εθνικής στο Μουντιάλ.

Την αναμέτρηση (2-0 υπερ της Σουηδίας) που μετέδωσε απευθείας το Open παρακολούθησαν 906.000 τηλεθεατές- ούτε επεισόδιο από τις «Άγριες μέλισσες» να ήταν.

Η τηλεοπτική

κάλυψη του αγώνα μπήκε «σφήνα» στις σειρές που βγάζουν στον αέρα Δευτέρα με Πέμπτη Alpha, Mega και ΑΝΤ1 και κατάφερε να αναρριχηθεί έως την τρίτη θέση  της λίστας με τις καλύτερες τηλεθεαματικότητες της Τρίτης 12 Οκτωβρίου.

Κατά τα λοιπά ο «Σασμός» ούτε που κουνήθηκε από τη θέση του και το επεισόδιο της σειράς επέλεξαν και είδαν 1.288.000 τηλεθεατές. Τη σειρά «Η γη της ελιάς» προτίμησαν ελάχιστα λιγότεροι από εκείνους που είδαν τη σειρά του Alpha.

Σε γενικές γραμμές η εικόνα του Top10  δεν είχε άλλες αξιοσημείωτες αλλαγές και θα μπορούσε να παρομοιάσει κάποιος την κατάσταση με ημέρα της μαρμότας, όμως με θετικό πρόσημο, καθώς από την «εικόνα» έχουν εξαιρεθεί τα πάσης φύσης ριάλιτι, σύμφωνα με την ετυμηγορία των τηλεθεατών όπως την αποτυπώνει η Nielsen Audience Measurement.

Διαβάστε επίσης:

Σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση των Active Member (Photos/video)

ΕΣΗΕΑ: Βαριές ποινές σε μεγαλοστελέχη ΜΜΕ για απεργοσπαστική στάση

Squid Game: Έσπασε όλα τα ρεκόρ του Netflix – Κορυφή τηλεθεάσεων για τον πρώτο μήνα

Keywords
Τυχαία Θέματα