TSOU.GRisma 2019 με ούζο 7 της Ποτοποιίας - Οινοποιίας Θράκης

Advertorial

 

Η καθιερωμένη πλέον ετήσια γιορτή των φίλων του ούζου πραγματοποιήθηκε στο μεζεδοπωλείο «Φραγκοσυριανή» της Άνω Σύρου, το Σάββατο 29 Ιουνίου. Στο TSOU.GRisma 2019 η αφιερωμένη στο ούζο ιστοσελίδα www.tsou.gr γιόρτασε τα τρίτα της γενέθλια, με καλεσμένους δημοσιογράφους από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κυκλάδες, συνεργάτες και φανατικούς φίλους της.

Όπως

κάθε χρόνο, η εκδήλωση ξεκίνησε με τον δημιουργό του tsou.gr και συλλέκτη ούζων Χάρη Βεκρή, ο οποίος παρουσίασε τις επιτυχίες της αφιλοκερδούς του πρωτοβουλίας για την προώθηση του εθνικού μας ποτού τη χρονιά που πέρασε. Η εκπρόσωπος της Ποτοποιίας – Οινοποιίας Θράκης (https://www.greek-ouzo.com/), Ελευθερία Παπαδοπούλου, σύστησε στους παρευρισκόμενους τη δυναμική και ιδιαίτερα δραστήρια ποτοποιία της Κομοτηνής που ήταν και ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης. Το πρόγραμμα της γιορτινής βραδιάς περιλάμβανε κι εφέτος αρκετό πολιτισμό. Οι προσκεκλημένοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν - σε πρώτη προβολή - το τηλεοπτικό σποτ του Διεθνούς Φεστιβάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου «ΑΝΩ» 2019 (https://anofestival.gr/) παρουσία του σκηνοθέτη του Γιάννη Μανούσου, και επιπλέον, να γνωρίσουν το Φεστιβάλ Ακορντεόν Σύρου (https://syrosaccordionfestival.com/EL/) από τις εδώ και οκτώ χρόνια διοργανώτριες του, Christelle Loukitch και Κάντια Πρίντεζη.

Το Ούζο 7 και το Ούζο Premium 7 Gold που συμπλήρωσαν γευστικά την πολιτιστική αυτή εμπειρία, συνοδεύτηκαν με εξαιρετικούς συριανούς μεζέδες του Παύλου Ραουζαίου. Σημαντική η συμβολή στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης της Κάβας ΚΡΙΤΣΙΝΗ και των Παραδοσιακών Συριανών Προϊόντων ΠΡΕΚΑΣ (http://prekasyros.gr/).

 

μεζεδοπωλείο «Φραγκοσυριανή»ΚομοτηνήφεστιβάλHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα