TOP10 7 Οκτωβρίου: Τρία σίριαλ «μαζεύουν» κοινό αντίστοιχο με τα 2/3 του πληθυσμού της Αθήνας

Το δεδομένο φαίνεται ότι δεν θα αλλάξει. Σίγουρα όχι προς τα κάτω. Σταθερά και μάλιστα από τότε που άρχισαν να προβάλλονται και τα επεισόδια από τις «Άγριες μέλισσες», τρείς σειρές κάθε βράδυ, Δευτέρα έως Πέμπτη, συγκεντρώνουν μπροστά στις τηλεοράσεις πάνω από τα δύο τρίτα του πληθυσμού της Αθήνας, αν δεχθούμε ότι το πολεοδομικό συγκρότημα κατοικούν περι τα πέντε εκατ. άνθρωποι.

Πιο απλά τα επεισόδια των σειρών «Σασμός», «Η γή της ελιάς» και «Άγριες μέλισσες» προσέλκυσαν την προσοχή συνολικά 3.571.000

τηλεθεατών. Παραλίγο το επεισόδιο της σειράς «Σασμός» να αξίζει τους 1,3 εκατ. τηλεθεατές.

Για μία ακόμα ημέρα έκαναν «πάρτι» οι παραγωγές μυθοπλασίας, επι συνόλου προσφερόμενου ψυχαγωγικού προγράμματος. Σα μενίρ, ακλόνητο στην έκτη θέση το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης». Και όχι τυχαία.

Δοκιμασμένο και επιτυχημένο από την εποχή που το πρωτομετέδωσε ο ΑΝΤ1 με το Γιώργο Πολυχρονίου (και συμπαρουσιάστρια τη Στέλλα Μανωλά αρχικά και την Κρίστα Σταματοπούλου στην πορεία) έχει, ως τυπολογία προγράμματος, όλα τα χαρακτηριστικά για να είναι ελκυστική πρόταση παρακολούθησης.

Δοκιμασμένη συνταγή και το «Deal». Δύο τηλεπαιχνίδια στο Top10 ημέρας κάτι σημαίνει και πάντως όχι την έλλειψη εναλλακτικών. Οι τηλεθεατές παρακολουθούν στους παίκτες «βλέπουν» τους εαυτούς τους, ανθρώπους της διπλανής πόρτας και συμπάσχουν. Οι παρουσιαστές είναι ένα ακόμη ισχυρό δομικό στοιχείο για την ανάπτυξη δεσμού ανάμενα στο προβαλλόμενο πρόγραμμα και τον τηλεθεατή.

Μια ματιά στις ώρες μετάδοσης των δύο προγραμμάτων θα έλεγε κάποιος- με δόση επιφύλαξης- την ερμηνεία ότι με το που τελειώνει το «Deal» όσοι το είδαν αμέσως αλλάζουν κανάλι και συνεχίζουν με τον «Τροχό της τύχης». Μην το αποκλείεται καθόλου.

Κατά τα λοιπά, δύο δελτία ειδήσεων ξεχώρισαν, τα γνωστά κεντρικά του Σκάι και του Star. Το δελτίο του Mega άφαντο από τη δεκάδα. Από τη μία προηγείται το «Live news», το ειδησεογραφικό μαγκαζίνο που κρατά σχεδόν δύο ώρες, αλλά από την άλλη ο ανταγωνισμός έχει αντιπαραβάλει τις σειρές «Ήλιος» και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που σαν συμπληγάδες συνθλίβουν το δελτίο του Mega.

Διαβάστε επίσης:

«Κυριακή στο χωριό ξανά»: Ο παλμογράφος της μικρής κοινωνίας του χωριού

Eurovision 2022: Είναι οριστικό! Δεν θα γίνει στη Ρώμη ο διαγωνισμός τραγουδιού

Επτά βραβεία DIME στο Star – Τα προγράμματα που διακρίθηκαν

Keywords
Τυχαία Θέματα