TOP 10 τριημέρου (1 εως 3 Οκτωβρίου)- Ένα ΠΣΚ με εκπλήξεις

Οι τηλεθεαματικότητες του πρώτου τριήμερου του Οκτωβρίου είναι αξιοπρόσεκτες για ποικίλους λόγους.

Την Παρασκευή «νούμερο 2» σε τηλεθέαση πρόγραμμα της ημέρας ήταν η πρεμιέρα της σειράς δραματοποιημένων ιστορικών ντοκιμαντέρ «1821. Οι ήρωες», οκτώ επεισοδίων του Σκάι.

Το πρόγραμμα επέλεξαν και είδαν 658.000 τηλεθεατές, σημείωσε 6,4% τηλεθέαση και προβλήθηκε ακριβώς πριν από τη ζωντανή μετάδοση του ριάλιτι «Big brother» και με τη λογική του lead in. Να βάλει «πλάτη» με άλλα λόγια η σειρά τεκμηρίωσης για να έχει τηλεθέαση το ριάλιτι. Φαίνεται όμως ότι το ριάλιτι εγκλεισμού δεν απέδωσε

τα αναμενόμενα για το κανάλι, σύμφωνα με τις τηλεθεάσεις του Παρασκευοσαββακύριακου που έδωσε πριν από λίγη ώρα η NielsenAudienceMeasurement.

Πάντως στον Σκάι πρέπει να είναι ικανοποιημένοι από την τηλεθέαση της σειράς ιστορικού ντοκιμαντέρ αφού επικράτησε του ριάλιτι «The bachelor» που είχε «απέναντι» του.

Το «Voice of Greece», επίσης, έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Σκάι το Σαββατοκύριακο- και τις δύο ημέρες ήταν η πρώτη επιλογή της πλειονότητας των τηλεθεατών-, όμως η είδηση του τριημέρου είναι οι τηλεθεάσεις που έκαναν οι νέες σειρές «Βαρδιάνος στα σπόρκα» και «Καρτ ποστάλ» της ΕΡΤ1.

Η μίνι σειρα εποχής, βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και η σειρά της Βικτόριας Χίσλοπ έφεραν 491.000 και 432.000 τηλεθεατές, αντιστοίχως στη συχνότητα ης ΕΡΤ1.

Την Κυριακή εξάλλου, στο τέταρτο σκαλοπάτι της κλίμακας με τα δημοφιλέστερα προγράμματα εμφανίστηκε το δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς «Κομάντα και Δράκοι» του Mega με την ιδιαίτερη πλοκή που επέλεξαν και παρακολούθησαν 513.000 τηλεθεατές.

Το Mega εξάλλου, είχε έναν ακόμα λόγο να είναι ικανοποιημένο καθώς το επεισόδιο της δραματικής σειράς «Η γη της ελιάς», με 1.145.000 τηλεθεατές ήταν η δεύτερη καλύτερη επιλογή της ίδιας ημέρας.

Οι παλιές ελληνικές ταινίες, επίσης, όσο «χιλιοπαιγμένες» κι αν είναι αποτελούν «σταθερή αξία». Απόδειξη ότι η ηθογραφική κωμωδία «Ο Θόδωρος και το δίκαννο» ήταν το «νούμερο 1» της Παρασκευής, 1η Οκτωβρίου, η επίσης κωμική «Η νεράιδα και το παλικάρι» με το δίδυμο Βουγιουκλάκη- Παπαμιχαήλ, ήταν πέμπτο κατά σειρά προτίμησης καλύτερο πρόγραμμα του περασμένου Σαββάτου, ενώ η one man show κωμωδία «Ο Ηλίας του 16ου» , ήταν το δέκατο καλύτερο πρόγραμμα της Κυριακής.

Διαβάστε επίσης:

«Καρφί» Μουτσινά στην Ηλιάκη – «Λυπάμαι για κάποιες γνωριμίες στον χώρο»

Αριάδνη Γερασιμίδου: Συγκινητικό αντίο από τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο (photo)

Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Θα ακούγαμε πολλά αν το ελληνικό #metoo ξεσπούσε στη δημοσιογραφία» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
TOP 10, 3 Οκτωβρίου-, ΠΣΚ,TOP 10, 3 oktovriou-, psk