Survivor: Σε αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα με ολίγη από άγχος

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται το τελευταίο δεκαήμερο από την εταιρεία παραγωγής του ριάλιτι «Survivor» για την οριστικοποίηση εκείνων που θα απομονωθούν σε παραλία της Δομινικανής Δημοκρατίας για να αντεπεξέλθουν σε «κακουχίες», αγωνίσματα και «μαχαιρώματα» με στόχο τα 100.000 ευρώ.

Η  λίστα με τους 90 για τους επικρατέστερους

Λογικά με τις κινήσεις που γίνονται και καθώς ακόμα δεν έχει σχηματιστεί η λίστα με τους περίπου 90  που θα εξετάσει προσωπικά– σε γκρουπαριστές συντεντεύξεις των 4-5 ατόμων- ο Ατζούν

Ιλίτζαλι, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του Γιώργου Λιανού, το «Survivor» θα βγει στον αέρα οριακά πριν από την αλλαγή του έτους.

Άλλωστε και ο παρουσιαστής του προγράμματος, σύμφωνα με τις δηλώσεις που κάνει στα πρωινάδικα των καναλιών, θα αναχωρήσει για το νησί της Δομινικανής Δημοκρατίας «κοντά στις γιορτές».

Στα χαρτιά του Σκάι το «Survivor» είναι σημειωμένο στην ημερομηνία 27 Δεκεμβρίου. Τότε θα βγει στο αέρα το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι στο οποίο έχει ποντάρει ό,τι έχει και δεν έχει ο σταθμός, καθώς μέχρι τώρα από αρκετές  προτάσεις που «επένδυσε» δεν είχε καλή ανταπόδοση. Εκκωφαντικότερη όλων η αποτυχία του «Big brother».

Στο μεταξύ η εταιρεία παραγωγής έχει σε εξέλιξη επιχείρηση «στρατολόγησης» παικτών και κάνει κρούσεις προς κάθε κατεύθυνση.

Προσπαθεί να προσελκύσει προβεβλημένα πρόσωπα, αναγνωρίσιμα, από το χώρο της τηλεόρασης, του αθλητισμού, του θεάματος με την ελπίδα ότι θα λειτουργήσουν ως «κράχτες», ως «μαγνήτες» που θα «τραβήξουν» τηλεθεατές στη συχνότητα του Σκάι και στο ριάλιτι δήθεν επιβίωσης.

Ένα άγχος στον Σκάι το έχουν διότι σε περίπτωση «γκέλας» του «Survivor» μάλλον θα συζητάμε για πανωλεθρία. Πόσο να κρατήσει τα μπόσικα και η ενημέρωση του σταθμού.

Διατηρείται πάντως ψυχραιμία στο Φάληρο κυρίως χάρη στην απόδοση που είχε ο περσινός κύκλος του ριάλιτι. Στην κορυφαία του στιγμή (21/2/21) είχε 18,8% ποσοστό τηλεθέασης (ή 1.944.000 τηλεθεατές) και στη διάρκεια του συνολικά 107 επεισόδια που είδαν τουλάχιστον 861.000 τηλεθεατές.

«Όλα εξαρτώνται από τους παίκτες και το μίγμα που θα καταφέρει να δημιουργήσει ο Ιλίτζαλι», έλεγε νωρίτερα παρατηρητής των εξελίξεων σε κανάλι και εταιρεία παραγωγής.

Όλα είναι ρευστά για την οριστική λίστα παικτών

Μέχρι τώρα πολλά ακούγονται για το ποιοι έχουν δεχθεί πρόταση, ποιοι το σκέφτονται, ποιοι είναι μάλλον θετικοί και ποιοι έχουν πει «όχι» στην κρούση της παραγωγής ή και του ίδιου του ιδιοκτήτη της Acun Medya.

Πολλές πιθανότητες μάλλον να λάβει μέρος στο ριάλιτι έχει ο ποδοσφαιριστής, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Άρης Σοϊλέδης.

Κρούσης έχουν γίνει- λέγεται- επίσης σε Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Γιούρκα Σεϊταρίδη, τον ποδηλάτη (και Ολυμπιονίκη) Χρήστο Βολικάκη.

Έχουν βολιδοσκοπηθεί και δημοσιογράφοι– παρουσιάστριες, όπως οι Λίλα Κουντουριώτη (Nova) και Φωτεινή Ψυχίδου και Σπύρος Σιγουρος (Star), ο τραγουδιστής Χρήστο Χολίδης, η Ιωάννα Μπούκη– Σρόιτερ, η τηλεπερσόνα των 90’ς Άννα Μαρία Λογοθέτη. «Βαστάτε μικρό καλάθι με ό,τι ακούγεται, γράφεται και αναπαράγεται», τόνιζε άνθρωπος του Σκάι. Πάγια τακτική του Ιλίτζαλι είναι, εξηγούσε η ίδια πηγή, να απορρίπτει- αποκλείει υποψήφιους τα ονόματα των οποίων γίνονται γνωστά με οποιονδήποτε τρόπο.

Το «Survivor» έχει εισέλθει στην τελική ευθεία και η σύνθεση των ομάδων είναι θέμα ημερών. Από το κανάλι άνθρωποι που εμπλέκονται με κάποιο τρόπο έχουν να λένε ότι ο παραγωγός του προγράμματος προσπαθεί να κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό τους παίκτες που επιλέγει. Για παράδειγμα, πέρσι ο σταθμός ενημερώθηκε από την ανάρτηση στο Instagram με τις φωτογραφίες παικτών στο «παρα ένα» της πρεμιέρας που έκανε ο Ιλίτζαλι στον προσωπικό λογαριασμό του.

Διαβάστε επίσης:

Λάκης Λαζόπουλος: «Ο ψεκασμένος είναι το ίδιο επικίνδυνος με τον πληρωμένο» (video)

«Αυγή»: Οι εργαζόμενοι λένε όχι στην εθελουσία

Τηλεόραση: Γιατί καθυστερεί το πρόγραμμα της ΕΡΤ2;

Keywords
Τυχαία Θέματα