Survivor Ρουμανίας: Έσπασε τη μύτη του αντιπάλου της με μια κεφαλιά (Photos | Video)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Γυναίκα παλαίστρια MMA έσπασε τη μύτη του άνδρα αντιπάλου της του με μια κεφαλιά, λίγες στιγμές αφού έχασε σε πρόκληση στο ρουμανικό Survivor.

Η 26χρονη Ana Maria Pal από το Μπακάου συμμετείχε σε μια πρόκληση ανταμοιβής στο τηλεοπτικό ριάλιτι όταν η αντίπαλός της κατάφερε να τερματίσει πρώτη.

Αλλά αντί να δεχτεί την ήττα της, η 26χρονη φάνηκε να χάνει την ψυχραιμία της όταν ένας άντρας από

την αντίπαλη ομάδα πήγε να την παρηγορήσει.

Σε βίντεο από το σόου, ο Andrei Ciobanu φαίνεται να περπατάει προς την παλαίστρια ΜΜΑ λέγοντας «είναι δύσκολο, Ana. Είναι δύσκολο!».

Η Pal είναι η δεύτερη καλύτερη παλαίστρια MMA στη Ρουμανία και άρχισε να αγωνίζεται αφού έγινε μητέρα στην ηλικία των 19 ετών.

Καθώς Ciobanu συνέχιζε να μιλάει, η Pal τον χτύπησε πριν του δώσει μια δυνατή κεφαλιά με την οποία φέρεται να έσπασε τη μύτη του διαγωνιζόμενου.

Ο Andrei Ciobanu έπεσε στο έδαφος κρατώντας το πρόσωπό του,καθώς η Pal ρίχνει μια μπάλα που κρατούσε πάνω από τον ώμο της και απομακρύνεται από το σημείο.

Δείτε από το 11:25 και μετά:

Η Pal αμέσως αποβλήθηκε από το σόου, το οποίο γυριζόταν στη Δομινικανή Δημοκρατία, αφού δήλωσε ότι ο αντίπαλός της «άξιζε» την κακή επίθεση.

Οι παραγωγοί της εκπομπής του Kanal D δήλωσαν ότι είχε παραβιάσει τους κανόνες του διαγωνισμού με την αντιαθλητική χειρονομία της.

Ο Ciobanu χαρακτήρισε την επίθεση «πολύ άσχημη χειρονομία», προσθέτοντας ότι η απόφαση να απομακρύνουν την παίκτρια από το σόου ήταν η «σωστή».

survivorΡουμανίαMMAαντίπαλοςμύτησπάσιμοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor Ρουμανίας, Έσπασε, Photos | Video,Survivor roumanias, espase, Photos | Video