Survivor: Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε οικειοθελώς ο Γιάννης Χατζηγεωργίου (Videos)

Έπειτα από την ανατροπή της Τετάρτης στο Survivor και την απρόσμενη αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου, έρχεται στο φως ο πραγματικός λόγος που ο ηθοποιός πήρε αυτή την απόφαση.

Υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν ο Βαλάντης, η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που τέθηκαν στη διάθεση του κοινού για το ποιος θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, οι διαρροές ήθελαν την Ευρυδίκη να συγκεντρώνει τις λιγότερες ψήφους παραμονής, ωστόσο μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποχώρησε οικειοθελώς για οικογενειακούς λόγους.

«Παιδιά, με συγχωρείτε για τη διακοπή απλά έχουμε μια ενημέρωση της τελευταίας στιγμής και πρέπει να σας την μεταφέρω. Είναι αρκετά σημαντική και έχει να κάνει με τη συνέχεια του παιχνιδιού και τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν. Θέλω να σας ενημερώσω ότι μόλις έμαθα ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor για οικογενειακούς του λόγους οι οποίοι προϋπήρχαν» είπε χαρακτηριστικά.

Γιατί, όμως, αποχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου;

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή “Super Κατερίνα” της Πέμπτης, οι λόγοι της ξαφνικής αποχώρησης του ηθοποιού δεν ήταν οικογενιακού χαρακτήρα που μάλιστα προυπήρχαν, όπως ειπώθηκε, αλλά άλλοι λόγοι, προσωπικοί.

«Μίλησα με τον ΣΚΑΪ και μου διευκρίνισαν ότι ο λόγος δεν είναι ακριβώς οικογενειακός. Είναι προσωπικοί οι λόγοι που τον έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση» είπε χαρακτηριστικά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να επισημαίνει ότι σε αντίθεση με τους τρεις παίκτες που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου δεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την παραγωγή τόσο αγωνιστικά όσο και λόγω του ήπιου χαρακτήρα του.

Διαβάστε επίσης:

Mega: Μειώνεται η διάρκεια σε εκπομπή του Σαββατοκύριακου – Τα σενάρια για πρόωρη διακοπή

Πορτοσάλτε για Τζόκοβιτς: «Απέχουμε πολύ από το να γίνουμε Αυστραλία»

ΕΡΤ: Trend στο twitter το «Μουσικό Κουτί» με καλεσμένους την Μαρία Φαραντούρη και τον Αλκίνοο Ιωαννίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα