Survivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

ΕΛΛAΔΑ

Η ομάδα των Διασήμων κέρδισε στο Survivor την ασυλία και έστειλε τους Μαχητές για μια ακόμη φορά στο συμβούλιο για την αποχώρηση.

Οι Διάσημοι πήραν μια άνετη νίκη με 10-3 την ώρα που τον κλίμα στη ομάδα των Μαχητών συνεχίζει να είναι τεταμένο. Σο αγώνισμα ασυλίας ηττήθηκαν οι Μαχητές του Survivor και αναγκάστηκαν να πάνε στο συμβούλιο του νησιού και να ψηφίσουν τρεις συμπαίκτες τους προς αποχώρηση.

Υποψήφιοι

προς αποχώρηση είναι οι: Νικόλας Αγόρου, Θοδωρής Θεοδωρόπουλος και Νίκος Θωμάς.

Έξαλλες έγιναν στο επεισόδιο της Τρίτης η Ζωή Ανδρονικίδου και η Μελίνα Μεταξά με τον Νικόλα Αγόρου. Στους Μαχητές του Survivor η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη εδώ και καιρό, οπότε με το παραμικρό υπάρχει ένταση.

Υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor για πρώτη φορά είναι ο Νικόλας Αγόρου ο οποίος έστρεψε τα πυρά του κατά του Ηλία τον οποίο θεώρησε υπεύθυνο για την υποψηφιότητά του. «Δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση. Πάνω- κάτω γνωρίζω ποιοι με ψήφισαν και ποιο είναι το άτομο που τους παρακινεί σε αυτή τη κατεύθυνση και κινείται πίσω από κλειστές κουρτίνες. Δεν με χαροποιεί όλο αυτό αλλά αφού είναι έτσι τα πράγματα τι να κάνουμε… Ο άνθρωπος αυτός είναι ο Ηλίας. Λειτουργεί για το προσωπικό του όφελος και όχι της ομάδας. Έχει φτιάξει μια παραομάδα μέσα στην ομάδα και γι αυτό δεν λειτουργούμε καλά. Υπάρχει μια αρνητική ενέργεια πλέον» είπε ο Ν. Αγόρου.

Ο Ηλίας είπε από την πλευρά του: «Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει. Δεν έχω σκοπό να αντικρούσω αυτά που λέει ο Νικόλας. Είναι προσβλητικό απλά να λέει κάποιος πως 7 άνθρωποι εδώ μέσα δεν έχουν τη δική τους άποψη αλλά γίνονται φερέφωνα κάποιου άλλου παίκτη».

Η Ροδάνθη που είχε την προσωπική ασυλία ως η MVP της ομάδας την προηγούμενη εβδομάδα ψήφισε τον Θοδωρή, ενώ ο Χάρης που κέρδισε το αγώνισμα της προσωπικής ασυλίας υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Νίκο Θωμά.

Survivor 2αποχώρησηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα