Survivor All Star: Αποχώρησε η Ελένη Χαμπέρη – Δάκρυα και συγκίνηση στο συμβούλιο (Video)

Στο συμβούλιο του νησιού συγκεντρώθηκαν οι παίκτες του Survivor All Star προκειμένου να μάθουν το όνομα εκείνου που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο και επιστρέφει στην Ελλάδα

Ελευθερία Ελευθερίου, Σπύρος Μαρτίκας, Νικόλας Αγόρου και Ελένη Χαμπέρη βρέθηκαν αυτή την εβδομάδα στον τάκο και μόνο η θετική ψήφος του τηλεοπτικού κοινού θα μπορούσε να τους χαρίσει την πολυπόθητη παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης.

Λίγο πριν το ρολόι δείξει μία τα ξημερώματα,

λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι το τηλεοπτικό κοινό έδειξε την πόρτα της εξόδου στην Ελένη Χαμπέρη.

«Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα. Δεν στεναχωριέμαι γιατί ξέρω ότι θα πάω έξω στη ζωή μου, που μου έχει λείψει πάρα πολύ και δεν θέλω να με πιάσουν κλάματα. Συγκινούμαι γιατί αυτή η εμπειρία τελείωσε και νιώθω πολύ τυχερή που ήμουν μέρος αυτού του προγράμματος. Πέρασα πάρα πολύ όμορφες στιγμές, η ζωή μας είναι εκεί έξω και θα βρεθούμε όλοι εκεί έξω» δήλωσε, με δάκρυα, τη στιγμή που η καλή της φίλη, Σταυρούλα Χρυσαειδή έμοιαζε απαρηγόρητη.

Στη συνέχεια, είπε πως θα ήθελε για νικητή του Survivor All Star τον Νίκο Μπάρτζη και αφού χαιρέτησε τους υπόλοιπους παίκτες αποχώρησε από το συμβούλιο του νησιού με την δάδα της.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Μαλέσκου: Παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα η παρουσιάστρια

Ιάσων Τριανταφυλλίδης κατά πάντων: Τι λέει για Αρναούτογλου, Κουτσελίνη, Μουτσινά, Βανδή-Μπισμπίκη (Video)

Ξέσπασμα Λιάγκα κατά Λαζόπουλου: «Δεν σε θεωρούμε δα τόσο σπουδαίο για να σου στείλουμε δύο κάμερες» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα