Survivor All Star X 6 σχεδιάζεται στον ΣΚΑΪ

Το οξυγόνο για τα κανάλια είναι ένα και έχει όνομα: Τηλεθέαση. Περισσότερο οξυγόνο, που λέτε, επιδιώκει να παίρνει στο εξής ο ΣΚΑΪ ιδίως τα Σάββατα.

Το κανάλι χάρη στο σόου «Survivor All Star» έχει καταφέρει να αποσπά διψήφια μερίδια τηλεθέασης σε σχεδόν όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

«Δύσκολη» μέρα για τον ΣΚΑΪ όμως είναι η Παρασκευή. Το κανάλι στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης έχει την αξιόλογη σειρά «Στοργή» και στο καπάκι προγραμματίζει ταινία καθώς απέναντι στο Mega υπάρχει το «Φως στο τούνελ» το

οποίο μάλλον δύσκολα «παλεύεται».

Περιθώριο βελτίωσης φαίνεται να υπάρχει το Σάββατο στην ζώνη prime time του όμως ο σταθμός έχει το μουσικό σόου «The Voice» και  αυτή τη χρονική στιγμή, δεν μπορεί να κάνει κάτι.

Όμως όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος εκπομπών του μουσικού σόου ο ΣΚΑΪ θα «κουμπώσει» το «Survivor All Star» και κατά συνέπεια το σόου θα καταλαμβάνει τις έξι από τις επτά βραδινές ζώνες προγράμματος του σταθμού.

Η κίνηση αυτή κρίνεται απαραίτητη, κατά παρατηρητές των τεκταινόμενων στο κανάλι του Φαλήρου,  και επειδή  στον Alpha επιστρέφει τα βράδια του Σαββάτου το μαραθώνιας διάρκειας σόου «Just the 2 of Us»- υπάρχει επίσης και το «Στο σπίτι με το Mega», οπότε ο ΣΚΑΪ «εξοπλίζεται» όχι μόνον για να διατηρήσει τα κεκτημένα αλλά για να επιδιώξει να εμφανίζει μερίδια περί το 13%, 14% στις μετρήσεις της Nielsen και την έκτη ημέρα της εβδομάδας.

Διαβάστε επίσης:

Google Doodle: Η Google τιμά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ελληνικές σειρές και δελτία ειδήσεων είχαν τις υψηλότερες τηλεθεάσεις του Παρασκευοσαββατοκύριακο

Τρεις και ευχαριστημένοι με τα μερίδια τηλεθέασης που είχαν το Παρασκευοσαββατοκύριακο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star X 6, ΣΚΑΪ,Survivor All Star X 6, skai