Survivor – Spoiler: Ποια ομάδα χάνει – Η ανατροπή στην ψηφοφορία και η «προδοσία» (Video)

Για ακόμα μία μέρα, η Κόκκινη ομάδα έχασε την ασυλία στο Survivor και οδηγήθηκε στην κάλπη.

Παρά τις συζητήσεις που είχαν προηγηθεί μεταξύ τους στην καλύβα για τις συνέπειες μίας ισοψηφίας στην κάλπη, οι Διάσημοι κατέληξαν να αναδεικνύουν δύο υποψήφιους, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor, μάλιστα, βλέπουμε πως οι προμήθειες τελειώνουν με τους παίκτες να φτάνουν στα όριά τους. Ο αποψινός αγώνας είναι πολύ σημαντικός

καθώς θα κρίνει εάν η Κόκκινη ομάδα θα είναι εκείνη που θα χάσει έναν παίκτη της ή θα οδηγηθεί στην κάλπη και η Μπλε ομάδα.

Στο Συμβούλιο του νησιού, ο Σπύρος Μαρτίκας κάνει λόγο για προδοσία ενώ νέα σχέδια και στρατηγικές αποκαλύπτονται από άλλους Survivors. Με ποια κριτήρια θα ψηφίσει απόψε η ομάδα που θα χάσει τον αγώνα; Θα υπερισχύσει το αγωνιστικό ή οι φιλίες και οι συμμαχίες;

Τα spoilers που κυκλοφορούν και τα οποία μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη –υποστηρίζουν ότι η ομάδα των Διασήμων αναμένεται να επιστρέψει στις νίκες απόψε, αναγκάζοντας τους Μαχητές να οδηγηθούν στην κάλπη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο τέταρτος υποψήφιος θα είναι γένους θηλυκού, προκαλώντας μεγάλες ανατροπές…

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν! (Video)

Χρήστος Μάστορας: Έξαλλος με θαμώνα στο κέντρο όπου εμφανίζεται – «Βλ@κα! Να φύγει τώρα, κερασμένο από μένα το τραπέζι» (Videos)

Master Chef: Η πρεμιέρα και η μεγάλη αλλαγή στους κανόνες (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor – Spoiler, Ποια, Video,Survivor – Spoiler, poia, Video