Superleague: Συνέχισαν με νίκες Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκαν αλλά νίκησαν κόντρα σε Παναιτωλικό και Απόλλωνα αντίστοιχα, μια εβδομάδα μετά το μεταξύ τους παιχνίδι και πέντε μέρες πριν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Ο Ολυμπιακός με το εκτός έδρας 2-1 κόντρα στον Παναιτωλικό εξασφάλισε την παραμονή του στην κορυφή της βαθμολογίας. Βρέθηκαν να προηγούνται με 0-1 χάρη στο γκολ

του Τικίνιο στο 13′ αλλά ο Βέργος με υπέροχο γκολ ισοφάρισε στο 19′.

Στην επανάληψη, ο Μαρτίνς έβαλε στο παιχνίδι τους Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά και αυτοί οι δυο ήταν που πήραν το ματς καθώς ο πρώτος μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο δεύτερος στο 73′ και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 4-1 τον Απόλλωνα πιο δύσκολα από όσο δείχνει το τελικό σκορ, σε ένα παιχνίδι που ακολούθησε έπειτα από σημαντικά επεισόδια έξω από το γήπεδο.

Ο Σβαμπ άνοιξε το σκορ μόλις στο 5′ με ένα εύστοχο πέναλτι που αμφισβητήθηκε και στο 14′ ο Παμλίδης με κεφαλιά νίκησε τον Πασχαλάκη για το 1-1. Το παιχνίδι έπρεπε να φτάσει στο 66′ για να βρει εκ νέου το προβάδισμα ο ΠΑΟΚ αλλά το βρήκε με τον Σβιντέρσκι και στο 73′ ο Μιχαηλίδης έδιωξε κάθε άγχος για τους γηπεδούχους κάνοντας με κεφαλιά το 3-1. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με ένα ακόμα πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Αουγούστο στο 91′.

Διαβάστε επίσης:

Τούμπα: Πέτρες, μολότοφ, χημικά και συγκρούσεις οπαδών με την αστυνομία (Video, Photos)

Κριστιάν Καρεμπέ: Αποκάλυψη – σοκ – «Κρατούσαν τον προπάππου μου σε κλουβί σε ζωολογικό κήπο»

Κορωνοϊός: Ξεκινάει καμπάνια με SMS υπέρ του εμβολιασμού (Photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα