Super League: Μεγάλο διπλό του Παναιτωλικού επί της ΑΕΚ (Video)

Μεγάλη νίκη για τον Παναιτωλικό επί της ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Αγρινίου νίκησε με 1-2 τους «κιτρινόμαυρους» κάνοντας την έκπληξη της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Η ΑΕΚ που ήταν κακή σε όλο το ματς, προηγήθηκε στο σκορ στο φινάλε του ημιχρόνου με τον Ανσαριφάρντ να κάνει ατομική προσπάθεια και να σκοράρει

με δεξί σουτ.

Ο Παναιτωλικός ισοφάρισε στο 78′ όταν ο Καρέλης έφυγε στην αντεπίθεση, πήρε μια θαυμάσια κάθετη του Μεντόσα, ο οποίος πάντως είχε κλέψει τη μπάλα με υποψία φάουλ από τον Μάνταλο και πλάσαρε ιδανικά τον Τσιντώτα για το 1-1.

Στο 84′ ο Μεντόσα με ένα εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ έξω απ’ την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Τσιντώτα γράφοντας το 1-2 και υπογράφοντας τη μεγάλη νίκη του Παναιτωλικού.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Σβάρνας (80′ Ρότα), Μοχαμάντι, Βράνιες, Τζαβέλλας, Σιμόες (87′ Κοσίδης), Λε Ταλέκ (80′ Σάκχοβ), Μάνταλος, Άμραμπατ (88′ Γέβτιτς), Λιβάι Γκαρσία (65′ Τσούμπερ), Ανσαριφάρντ.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Χουχούμης, Κορνέλιους, Βργκοτς, Λούι, Φλόρες, Αντούνες (64′ Μάρτεσον), Μεντόσα (85′ Τσιγγάρας), Ντουάρτε (85′ Μάλης), Μπαρμπόσα (70′ Μόρσεϊ), Βέργος (70′ Καρέλης).

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: «Προστατευόμενο είδος η διαφθορά στην χώρα μας»

Θεσσαλονίκη-Συλλήψεις: Για κακούργημα μία 26χρονη, για πλημμελήματα οι υπόλοιποι 26 συλληφθέντες (Photo)

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται το «μυστήριο» – Ολονυκτία για τον περίεργο θόρυβο στα Μετέωρα (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Super League, Μεγάλο, Παναιτωλικού, ΑΕΚ Video,Super League, megalo, panaitolikou, aek Video