Quentin Tarantino: Εκθείασε το «Top Gun: Maverick» – «Το λατρεύω, προσφέρει αληθινό κινηματογραφικό θέαμα»

Το εγκώμιο της ταινίας «Top Gun: Maverick» έπλεξε ο Quentin Tarantino, τονίζοντας ότι «προσφέρει αληθινό κινηματογραφικό θέαμα».

Ο γνωστός σκηνοθέτης αναφέρθηκε στο sequel της ταινίας «Top Gun» με τον Tom Cruise, μιλώντας στο podcast

«ReelBlend» με τον συνεργάτη του στο «Pulp Fiction», Roger Avary και εξέφρασε τον θαυμασμό του με έμφαση.

«Λατρεύω το “Top Gun: Maverick”» είπε. «Νομίζω ότι ήταν φανταστικό. Το είδα στον κινηματογράφο. Η ταινία αυτή και το “West Side Story” του Steven Spielberg πρόσφεραν ένα αληθινό κινηματογραφικό θέαμα, το είδος που σχεδόν πίστευα ότι δεν θα έβλεπα πια. Ήταν φανταστικό», τόνισε.

Ο Tarantino επισήμανε ακόμη ότι το «Top Gun: Maverick» αποτυπώνει πλήρως το πνεύμα του πρωτότυπου φιλμ του 1986 που σκηνοθέτησε ο Tony Scott, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 68 χρόνων το 2012.

«Υπήρχε ακριβώς αυτή η υπέροχη, υπέροχη πτυχή γιατί αγαπώ τόσο τον κινηματογράφο του Tony Scott και τον Tony τόσο πολύ που είναι τόσο κοντά σαν να βλέπαμε μια ακόμη ταινία του» τόνισε.

«Ο σκηνοθέτης του “Top Gun: Maverick” Joseph Kosinski έκανε εξαιρετική δουλειά. Ο σεβασμός και η αγάπη στον Tony ήταν σε κάθε καρέ. Ήταν σχεδόν σε κάθε απόφαση. Ήταν συνειδητά εκεί, αλλά με αυτόν τον πολύ ωραίο τρόπο που ήταν πραγματικά με σεβασμό. Και νομίζω ότι ήταν σε κάθε απόφαση που έπαιρνε ο Tom Cruise για την ταινία» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Κομισιόν: Τέλος για την Ελλάδα το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας στις 20 Αυγούστου

Ισπανία: Τέθηκαν σε ισχύ μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας – Στους 27 βαθμούς το κλιματιστικό

Γερμανικά ΜΜΕ: «Εκνευρισμός» των Βρυξελλών για τις κινήσεις του Ερντογάν στην Αν. Μεσόγειο – «Λεπτές οι ισορροπίες»

Keywords
Τυχαία Θέματα