«Face It Alone»: Ακυκλοφόρητο τραγούδι από Queen με τη φωνή του Freddie Mercury (Video)

Ηχογραφήθηκε με τον Freddie Mercury πριν από τρεις και πλέον δεκαετίες, χάθηκε και θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά σε λίγες μέρες, το χαμένο τραγούδι των Queen, «Face It Alone».

Πρόκειται για το πρώτο νέο τραγούδι των Queen με την εμβληματική φωνή του Freddie Mercury,

που κυκλοφορεί τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Το «Face It Alone» ηχογραφήθηκε το 1988 στη διάρκεια των συναντήσεων που έκαναν τα μέλη του συγκροτήματος για το 13ο άλμπουμ τους, που κυκλοφόρησε με τίτλο «The Miracle».

Το «Face It Alone» δεν συμπεριελήφθη στο άλμπουμ που κυκλοφόρησε τότε και σιγά σιγά «ξεχάστηκε». Το τραγούδι ανακάλυψαν και πάλι οι παραγωγοί του συγκροτήματος, δουλεύοντας για την επανέκδοση του άλμπουμ, όπου θα καταγραφούν οι συζητήσεις των μελών των Queen στα στούντιο στο Λονδίνο και στο Μοντρό της Ελβετίας.

Το 2014 κυκλοφόρησε το άλμπουμ Queen Forever, όπου υπάρχουν τρία καινούρια τραγούδια του συγκροτήματος με την ερμηνεία του Freddie Mercury, τα Let Me In Your Heart Again, Love Kills και το There Must Be More To Life Than This.

«Είμαι ευτυχής που η ομάδα μας κατάφερε να βρει αυτό το κομμάτι», δήλωσε ο Brian May, ο κιθαρίστας του ροκ συγκροτήματος. «Μετά από τόσα χρόνια είναι σπουδαίο να ακουγόμαστε και πάλι όλοι μαζί, δουλεύοντας στο στούντιο πάνω στη ιδέα για ένα σπουδαίο τραγούδι, το οποίο ποτέ δεν ολοκληρώθηκε… μέχρι τώρα», πρόσθεσε ο Brian May.

«Είχαμε ξεχάσει αυτό το κομμάτι, αλλά να το! Ένα μικρό διαμάντι. Είναι θαυμάσιο, μια πραγματική ανακάλυψη. Είναι ένα κομμάτι με πολύ πάθος», δήλωσε ο Taylor.

Ο Freddie Mercury, o Brian May, o Roger Taylor και ο John Deacon, ίδρυσαν τους Queen το 1970 και έγιναν ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα στην ιστορία της ροκ μουσικής, με επιτυχίες που έχουν μείνει αξέχαστες, όπως τα τραγούδια Don’t Stop Me Now, Under Pressure, Somebody To Love, Another One Bites The Dust, We Will Rock You, I Want To Break Free και το εμβληματικό Bohemian Rhapsody. Ο Mercury πέθανε από επιπλοκές του AIDS το 1991, σε ηλικία 45 ετών.

Ο May και ο Taylor συνέχισαν να εμφανίζονται με την «σφραγίδα» των Queen, βάζοντας στην ομάδα τον Adam Lambert για τα φωνητικά.

Στην επανέκδοση του 13ου άλμπουμ του συγκροτήματος, που πρωτοκυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1989, περιλαμβάνονται τα τραγούδια I Want It All, Breakthru, Scandal και The Invisible Man.

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Η σκοτεινή ιστορία του διαμαντιού που απειλεί να επισκιάσει την ενθρόνιση του Καρόλου (Photos/Video)

Συνεχίζει τις γκάφες ο Τζο Μπάιντεν: Είπε ότι ο γιος του πέθανε στο Ιράκ, ενώ «έφυγε» από καρκίνο στον εγκέφαλο (Video)

Πτήση τρόμου από την Τουρκία στη Βρετανία μετά από «απειλή για βόμβα» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Queen, Μετά, Freddie Mercury – Face It Alone Video,Queen, meta, Freddie Mercury – Face It Alone Video